2777
2789

سلام مامانا

سونو ۳۰هفته واسه چیه؟

من دکتر واسم نوشته هفته پیش رفتم گفت ۳۵۰اون روز نداشتم دوباره وقت گرفتم ولی جای دیگه امروز رفتم میگه چون مهر یه جا دیگه خورده ازاد حساب میشه ۶۰۰

حالا دکترم نیست بدم بنویسه

اصلا واجبه؟چخبره اینقدر گرون

باز غربالگریا گرون بود میگفتم واجبه این واسه چیه دیگه

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دقیق یادم نمیاد واسه چی بود گلی بنظرم تعیین وزن و موقعیت جنین و اینا بود، واجب هم نبود همون موقع برم چون من هفته ی ۳۴ رفتم.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

والا من هف ماه پیش زایمان کردم همچین چیزی دکتر واسم ننوشت  بنظرم زیاد مهم نیست نمیخاد ال ...

همون دیگه دکتر سونو الان ازم پرسید قند و فشار اینا داری که اینو نوشته

خدارو شکر ندارم هیچکدومو همه ازمایشام خوب بوده تاحالا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم 32هفته برای وزن گیری هست 30هفته نشنیدم منم اخرین سونو غربالگری 18هفته بوده تا 32هفته دیگه نمیدونم اخرینش هم 138دادم

من در کشوری زندگی میکنم که زیرآن پر از گنج ولی روی آن پر از رنج 

بستگي به اونجايي كه سونو ميري داره اگه سه بعدي و چهاربعدي داپلر باشه بالاي سيصده

سونوي كعمولي دويست بيشتر نميشه

برا تعيين وزن و رشد بچست حتما برو

من از سونو بيست و نه هفته فهميد دكترم كه وزن بچم كمه

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
عزیزم 32هفته برای وزن گیری هست 30هفته نشنیدم منم اخرین سونو غربالگری 18هفته بوده تا 32هفته دیگه نمید ...

خوب یه سونو ساده باید باشه دیگه چخبره ۶۰۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40