2777
2789
عنوان

رنگ مو....

142 بازدید | 29 پست

سلام دوستان به دادم برسین یه ترکیب رنگ مو((کاکائویی نسکافه ای واریاسیون نقره ای)) گذاشتم تو خونه الان یه قرمز بدرنگ شده خیلی ناراحتم چیکارکنم چه رنگی بزارم قرمزیشو بگیره وقت ارایشگاه رفتنم ندارم تواین کرونا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش واریاسیون دودی و سبز هم توش میزدی که قرمزیشو بگیره

الان هم میتونی رنگ دودی بذاری البته پایه مناسب باشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ای کاش واریاسیون دودی و سبز هم توش میزدی که قرمزیشو بگیره الان هم میتونی رنگ دودی بذاری البته پایه ...

عزیزم دودی چه شماره ای بزارم؟با چه اکسیدانی؟واقعا میگیره قرمزیشو؟؟

یکم واریاسیون بنفش واکسیدان ویه قاشق شامپوواب قاطی کن جوری که روان باشه بعدبریزروموهات وسرتوباهاش ی ده دقه ماساژ بده. یکم قرمزیش کمترمیشه

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.
عزیزم دودی چه شماره ای بزارم؟با چه اکسیدانی؟واقعا میگیره قرمزیشو؟؟

بله قاعدتا باید بگیره🤔

بستگی داره الان چه شماره ای گذاشته باشی!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کاکائویی ونسکافه ای شماره ۸گذاشتم

اگه هر دوتاش ۸ بوده، دودی رو ۸بذار که تیره نشه.

واریاسیون بنفش هم ۳ سانت بزنی توش بهتر میشه، اگه موهات کوتاهه کمتر بزن

عزیزم الان دودی چه شماره ای بگیرم؟بعدش چه تناژی درمیاد؟

عزیزم نمیتونم دقیق بگم چه تناژی میشه چون رنگشو که الان نمیبینم، اما کلا دودی باعث از بین رفتن قرمزی میشه