2777
2789
عنوان

حال دلم خوب نیست...

1045 بازدید | 36 پست

از لحاظ روحی ترکیدم

از اینور بیماری دخترم(تو تاپیک های قبلم هست )

از اونور دوری از خانوادم و اینکه نمیتونم برم پیششون بخاطر کرونا و دخترم

دلم ی حال خوب میخواد

دلم میخواد یکی زندگیمو بزنه رو دور تند یا ک از خواب بیدارم کنه بگه پاشو چقدر می خوابی.. ‌

ن شوری ن شوقی..

کلی آرزو داشتم برای خودم...میخواستم ارشد شرکت کنم و استخدامی...

اونا ک نشد هیج...

امروزم دخترم ی ست لوازم آرایش داره از این پلاستیکی ها...اونو برداشت دیدم داره موهاشو شونه میکنه و سعی میکنه تل به موهاش بزنه...

اخه بمیرم براش ک نوه اش ریخت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکت کنه مریضیه بچه سختترین امتحان الهی خودم کشیدم میدونم خدا بهت صبر و ارمش بده انشاالله خدا زو ...

کم اوردم تنهای تنهام 

بچم خیلی اذیت میکنه

نگاهش میکنم دلم میخواد بترکه براش

ممنونم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

خودتو نباز عزیزم بزرگ‌ترین معلم بچت تویی محکم باش تا خوب شه به امید خدا ، قوی باش عزیزم 

دارم تلاشمو میکنم ولی دیگ نمیتونم

تصور اینکه ۵ روز دیگ باز باید برم شیمی درمانی دیوانه  ام میکنه

خوش خیم یا بدخیم امیدت بخدا باشه خوب میشه نگران نباش عزیزم

بدخیمه..

چ کاری جز توکل از دستم ب میاد؟

بدخیمه.. چ کاری جز توکل از دستم ب میاد؟

الهی بمیرم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢بخدا اشکام ریخت😢😢امیدوارم خدا یه معجزه بزرگ براتون رقم بزنه

میشه برا براوده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی🙏💜
عزیزم خدا خودش کمکت کنه❤

ممنونم انشالله

الهی بمیرم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢بخدا اشکام ریخت😢😢امیدوارم خدا یه معجزه بزرگ ...

ممنون دوستم

دور از جونت

انشالله توکلم بخداست