2777
2789
عنوان

چرانمیفهمـی...! 💔

124 بازدید | 1 پست

هلاکم میکندشب هــابگو این رانمیفهمـی!

به دارم میکش،دنیـابگو این را نمیفهمی!

عقاب لحظه ها هردم،به جان من نظردارد!

قسم بر مومن وترسا،نگواین رانمیفهمی!

خیــــال بودنت تنهانوازش هاست میفهمی...!

توای زیباترین رویا،نگو این رانمیفهمی/.

شقایق نیست دیگر دربهار آرزوهایـم/.

گل ای امیددرفردا،نگو این رانمیفهمی!

جنون درمن فناگشته،به دستم غم حناگشتـه/.

توافیون گربدین معنا،نگو این رانمیفهمـی...!

کجا مفهوم برای ♡عشق♡میگردی؟

که هستم بهمن پیدا،نگو این رانمیفهمـــــــــی!

🥀 خوشتون اومد لایک بفرمایین🥀

حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!!  باتو نیستم بابا:)  باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه  بابا د لامصب وا بدههـه                        چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/                                  برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم    

من براتون کامنت میزارم و بسیار زیبا هم بود.

-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد...                                                                       -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.