2777
2789

نمیدونم موهامو چیکارشون کنم 

بلنده تا کمرم 

باز بزارم ساده؟

نمیخام ارایشگاه برم

اگه ماسک مو یا شامپو یا ... میشناسین ک بطور موقت ابریشمی کنه لطفا بگین 

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6100447/توروخدا-بیایدی-خبربهم-دادن-توروخدااا....😭😭😭😭

لعنت ب کرونا😭😭😭😭

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
اگه صافه فر کن اگه فره صافش کن    

هیچکدوم نیس 

میخام صاف و شلاقی بشه مثل کراتینه 

میشه؟

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
هیچکدوم نیس  میخام صاف و شلاقی بشه مثل کراتینه  میشه؟

نمیدونم برو آرایشگاه برات صاف میکنه

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌
نمیدونم برو آرایشگاه برات صاف میکنه

رفتم میگه بیا یا کراتین کنم ۱۳۰۰ 

یا ریباندینگ ۲۱۰۰ 

😂😂😂برا ی مجلس دوتومن بدم

رفتم میگه بیا یا کراتین کنم ۱۳۰۰  یا ریباندینگ ۲۱۰۰  😂😂😂برا ی مجلس دوتومن بدم

ن  ارزش نداره دو تومن برای یه شب بدی اونم برای فامیل دور

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌