2777
2789

من هیچوقت عید خوشحال نیستم و حتی ناراحتم که داره میاد ...
حس میکنم همه خوشبحتن جز من همه خوشحالن جز من و همه همه چیشون اوکی هست جز من ... حس تنهائی میکنم ... انگار غریب افتادم ... یه جور حس خاصیه ... همش توی ذهنم تصورات این میاد الان همه خانواده ها فامیلی توی یه ویلا توی شمال چقدر دارن خوش میگذرونن ... یا زوج ها چقدر با هم حس خوب دارن ... یا و یا و یا خیلی چیزای دیگه ... غم میگیرتم ... همش فکر میکنم همه دور هم جمعن ... شادن جز ما ... ما خیلی رفت و آمد فامیلی نداریم ... ینی اصلن نداریم ... خصوصن از وقتی مادر بزرگا و پدربزرگام فوت شد دیگه هرکی سوی خودشه ... خلاصش که دلم نمیخاد عید باشه ... دلم بیشتر میخواد همه چی عادی باشه ... حسای منفی دارم

بع عید و بهار و تمام کسانیکه عید رو دوست دارن نمیخوام توهین کنم ... لطفا کسی ناراحت نشه ... فقط درد دل کردم ... هیچوقت خاطره خوبی از عید نداشتم

.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم رو خودت کارکن به خودت حس خوب بده با کسایی که دوسشون داری خوش بگذرون حالتم خوب میشه

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

حالامن برعکس شمافکرمیکنم. فکرمیکنم من که لباس برای بچه هام خریدم، همه میتونن بخرن، من الان دارم ماهی میخورم شب عیدی همه میتونن بخورن، من اگه میوه وشیرینی دارم همه میتونن بخرن  

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

خیلی ها هستن که نزدیک عید همین حس شما رو دارن،اما بدونین کم پیش میاد خانواده ای باشه که عید خیلی خوشحال و خوشبخت و بدون دغدغه باشه...

مثلا تمام دعوا های خانوادگی ما همیشه دم عید پیش میاد،امروز کل خانواده من همدیگر رو نفرین های خیلی وحشتناک کردن:)

پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن💫🌠
اخی عزیزم ... چه مهربونی و مظلوم

من خیلی عید و دوست دارم خیلی سفره برام مهمه تنها دلخوشی و حس خوبمم سفره هفت سین و برنامه های تلویزیونن.... شوهرم اوایل زیاد براش مهم نبود اما خداروشکر الان مثل من شده امسال که دخترمم بزرگتر شده دیگه سفره رو به ذوق اونم میچینم میگم بعدش میتونه همه رو بهم بریزه و بخوره  

منم ازوقتی ازدواج کردم دیگه مفهوم عید نمیدونم چیه همسرم فقط روز اول خانه هست دیگه نیست اون موقعه ها که تنها بودم یه جور بد بود الان که بچه دارم بیشتر غصه میخورم اخه همه واسه بچه هاشون لباس نو گرفتن من دریغ از یه لباس نو واسه بچه الانم که مریضم حالم خراب مادرم کمر درد داره با کلی نارضایتی امد پسرم برد نگه داره اخه عید به مانیامده انگار

یخورده دل بزرگ باش باشادی بقیه شاد باش خوب دیگران بخواه تا چیزای خوب بزات پیش بیاد حسود نباش 

عزیزم حسود نیستم و برای کسی هم بد نمیخوام ... اگر هنر همدردی ندارید لطفا با زبون و گفتارتون هم دل دل کسیو که داره فقط درد دل میکنه نرنجونید ... شما هم میتونستین مثل بقیه دوستان جوری نظرتونو بگید که قشنگ باشه نه سیاه و منفی

....