2777
2789
عنوان

کیا ال دی میخورن؟

71 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها . کیا ال دی میخورن و چند روز قبل پریود لک میبینن؟ ال دی لکه بینی قبل پریودم میاره؟ لک بین دوره رو می‌دونم ولی قبل پریود رو نمیدونم که بخاطر ال دی هست یا نه؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

ال دی نخور من که نمیخورم مجردم ولی خیلی ضرر داره خیلییی کلا پریود رو بهم می ریزه مامانم میگفت میخوره عصبی هم میکرده بعد ۳۵ سال

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃
ال دی نخور من که نمیخورم مجردم ولی خیلی ضرر داره خیلییی کلا پریود رو بهم می ریزه مامانم میگفت میخوره ...

آره بابا خیر سرم فقط یک ماه خوردم اونم به تجویز دکتر واسه کیست

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره بابا خیر سرم فقط یک ماه خوردم اونم به تجویز دکتر واسه کیست

اصلا خوب نیس من یبار دفعه ی اول که پریود شدم چون پریودم شدید بود بهم تل دی داد دکتر پدرم در اومد تا درست شد اهههه اصلا خوب نیس

اصلا خوب نیس من یبار دفعه ی اول که پریود شدم چون پریودم شدید بود بهم تل دی داد دکتر پدرم در اومد تا ...

آره الکی خوردنش حماقته. عوارض زیاد داره .حالا هیشکی نیست جواب منو بده😥

آره الکی خوردنش حماقته. عوارض زیاد داره .حالا هیشکی نیست جواب منو بده😥

اره الان جواب نمیدم برو الکی تاپیک مادر شوهر عوضی و شوهرم فلانه و این چیزا بزن میان🤣🤣🤣🤣🤣

اره الان جواب نمیدم برو الکی تاپیک مادر شوهر عوضی و شوهرم فلانه و این چیزا بزن میان🤣🤣🤣🤣🤣

آره واقعا اینجا رو با سایت جاری و مادرشوهر اشتباه گرفتن . به کجا داریم میریم ما

آره واقعا اینجا رو با سایت جاری و مادرشوهر اشتباه گرفتن . به کجا داریم میریم ما

😐🤣به ناکجا آباد ولی به حرفم گوش کن اصلا نخور تا عادی سه

😐🤣به ناکجا آباد ولی به حرفم گوش کن اصلا نخور تا عادی سه

آره بابا قطع کردم عزیزم خوب شدم دیگه نمیخورم