2777
2789
عنوان

ایش چرا اینجوری شدن همه

127 بازدید | 17 پست

😐بعضی از پسرا دخترا رو دید یجوری حرف میزنن مثلا همچین با توهین میحرفن انگار از ادم طلب دارن و این که فحش میدن هیچی🙄اینا خانواده های بدبختشون چیکار میکنن با مامان باباشونم یعنی اینجوری برخورد میکنن😐😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به حق اقام ابولفضل و مادرم حضرت فاطمه حاجت روا شی تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و تو عید عقد کنیم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

😂کی اینجوریه مامانم میگه تو که میخوای منو بخوری خواستگار اومده بود بابام گفته بود من با ایدا حرف نمیزنم انگار میخواد بخورتم😂😂😂😂

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
😂کی اینجوریه مامانم میگه تو که میخوای منو بخوری خواستگار اومده بود بابام گفته بود من با ایدا حرف نم ...

😂😂شت اره ولی اونایی که من دیدم به ادم فحش میدادن

😂😂اخه ادم بدش میاد رفتم بیرون میاد با فحش حرف میزنه حالا خوبه طرف دختره😐😐

ایا شما از سرو صدا کردن گاو ناراحت میشید؟مسلما خیر چون میدونید گاوههه😂بخاطر اینا هم ناراحت نشو چرااا؟چووون گاون😂