2777
2789
عنوان

صابون برای صورت چی پیشنهاد می دین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 40 پست
یه صابون دارم سوغاتیه از آمریکا اوردن برام نمیدونی چیه لنتی😑 خیلی خیلی خووووبه

خوش به حالت!!! این محصولات امریکایی عجیب خوبند و رو پوست می شینند!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شامپو بچه😜😍

پوستمم خیلی خشکه پن مخصوص پوست خشک و حساس پرودرما که دکتر بهم داده 

صابون بچه هم خوب و ملایمه

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
گلنارو براهمه جا پیشنهاد میدپ🤪

😂😂😂😂😂 صابون همه کاره!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
پن بگیر بجای صابون ، مثلا پن روشن کننده درمالیفت

پن فولیکا خریدم خوب نبود!!!  ۴ سال پیش ۲۳ تومن خریدم!!😔😔😔

من صابون بچه میزنم و زردچوبه

صابون زردچوبه برا چی خوبه؟

پوستای خشک هم بزنن اوکیه؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
پن فولیکا خریدم خوب نبود!!!  ۴ سال پیش ۲۳ تومن خریدم!!😔😔😔

درمالیفت ولی عالیه ، بازم باید ببینی چی ب پوستت میسازه ولی در کل ژل شستشوی صورت از همه بهتره

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

استفاده نکن پوستت داغون میشه

واقعا؟

خیلی خوبه که

من از دکترمم پرسیدم میگفت صابون و شامپو بچه چون شوینده ملایمی هست برا پوستای خشک عالیه 

و هیچ حساسیتی هم بوجود نمیاره