2777
2789

من هرچی رمان خوندم چرت و مزخرف بوده همشون بورن نصفشون چشاشون خاکستریه نصف دیگشونم بنفش و سبز و ابی. محاله تو شمال ویلا نداشته باشن و محااااله اخرش بهم نرسن 😐 

هیچ غمی از بین نمیره فقط با غمی بزرگتر از یاد میره .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رمان با سقوط دستان ما 

در مورد یه دختره ۱۹ سالس که عاشق عموش میشه نترسید عموی ناتنیش ولی عموش ازش خیلی بزرگ تره و آدم عصبیه درمورد داستان عشق ایناس و خیییلی قشنگ بهترین رمانیه که خوندم 

ژانرش عاشقانه غم انگیزه با پایان تلخ 

من هرچی رمان خوندم چرت و مزخرف بوده همشون بورن نصفشون چشاشون خاکستریه نصف دیگشونم بنفش و سبز و ابی. ...

عزیزم رمان ایرانی نخون.‌یا داستلن ایرانی بخون و یا رمان خارجی

یکی از روش های فهمیدن رمان خوب اینه ک ببینی جایزه ای برده یا نه.اگه ایرانیه، در جشنواره های ایرانی و اگه خارجیه، خصدصا نوبل خیلی خوبه

معمولا روی جلد و یا پشت کتاب حتما ذکر میشه. ایتجوری وقتت هدر نمیشه. ب مرور با نویسنده ها اشنا میشی و خودت بی نیاز از این مسیله انتخاب میکنی. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

رمان این مرد امشب میمیرد .

در مورد یه دختریه که با یه اشتباه باید بره زندان ولی یکی از آشناها میاد آزادش میکنه ببینید اینو بخونید خوشتون نیومد فوش بدید من انقد با این گریه کردم 😭😭

عزیزم رمان ایرانی نخون.‌یا داستلن ایرانی بخون و یا رمان خارجی یکی از روش های فهمیدن رمان خوب اینه ک ...

فقط یه رمان خوب ایرانی خوندم اسمش رقص مرگ بود ک اخرشم شخصیتای اصلی مردن 

عزیزم رمان ایرانی نخون.‌یا داستلن ایرانی بخون و یا رمان خارجی یکی از روش های فهمیدن رمان خوب اینه ک ...

چنتا خارجی که ترجمه شده باشه معرفی میکنی؟ 

فقط رایگان باشه و پی دی اف

تعطیل

رمان قرارنبود..شکلات تلخ من.‌سرمیین

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
😂😂😂😂😂دقیقا اما رکسانا رو بخون اصن اینجوری نیس

فق یه رمان تو عمرم خوندم ک یه شخصیت زشت توش پیدا شد اونم قلب تصادفی بود ک حذفش کردن😐