دلیلش اینکه الکی الکی یکسال عقب میمونه واینکه بخاطر اختلاف یک روزه دهه نودی میشه
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
فردا....چون نمیخام نیمه اولی باشه و شش ساله بره مدرسه...
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
گرچه در خلوت راز دل ما کس نرسید/همه جا زمزمه عشق نهان من و توست-زندگی به من آموخت که قضاوت کردن، غلطترین کار جهان است و بهتر است مسئولیت آن را از گردن خود وانهیم.
سال جدید بهتره ولی خب تجربه بهم ثابت کرده تو چیزی دخالت نکنم بزارم هر چیزی سیر طبیعی خودش رو طی کنه !حتی یک ساعت اینور و اونور خیلی چیزا رو تغییر. میده