2777
2789
عنوان

خوب کاری کردم؟

134 بازدید | 16 پست

س روزه با شوهرم قهریم ی دعوای خفن زدیم چون بهم ی حرف زشتی ت دعوا زد جلو مامانم بعد دیروز چون ناراحت بودم مامی جانم منو برد گفت باید برا خودت لباس بخری برام همه چی خرید مانتو کفش روسری شلوار امروز شوهرم زنگ زد گفت سلام کجایی گفتم خونه کارم داری؟ گفت آره بیا بریم برات لباس بخرم دلش سوخته ب حسابی منم گفتم من خریدم خیلی تعجب کرد گفت چی خریدی گفتم لباس گفت خدافز با حرص گوشیو قط کرد از ی  طرف میگم کاش گفته بودم هیچی نمیخام ببینم چیکار میکنه شاید پیگیر میشد تا زودتر اشتی کنیم از ی  طرف میگم خوب کاری کردم بفهمه نباشه من لنگ اون نیستم چون خیلی خودشو گرفته شما چی میگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بهت گفت بیا بریم لباس بخریم غیرمستقیم ینی میخواست باهات اشتی کنه

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
ولی خیلی حرفای بدی بهم زده بار اولش نیست بنظرت درستش کنم بهتر نیست ینی زود اشتی نکنم 

پس فعلا بهش ناراحتیتو نشون بده یا باهاش راجب این موضوع حرف بزن تا دیگ ادامه نده

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
پس فعلا بهش ناراحتیتو نشون بده یا باهاش راجب این موضوع حرف بزن تا دیگ ادامه نده

ن حرف ت کلش نمیره 1000بار حرف زدیم این دفعه میخام بترسونمش ولی ایقد دوسش دارم قلبم میگ میرفتی بیخیال بابا مغزم میگ گوه نخور پروو میشه باید درستش کنی خخخخ بین اینا گیرم

یه راه سومی هم بود اونم این که نگی لباس خریدی و بری یه دست دیگه ام بخری دلتم خنک میشه چون حرف بد بهت ...

اتفاقا اینم بعدش ب سرم زد بازم گفتم پرو میشه اخر ی حرف ناجوری بهم زده نمیخام ب این راحتی بگذرم