2777
2789

میگ نگران نباش من همش اسمم صدا میزد یسال شاید میگ مامان بلدبودنمیگف

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز بهم گفت مامان 😂🥰امروز یک سالو دوماهش شده تقریبا

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
اینقدر بگه که بگی وایییی یه دقیقه ولم کن نگو اینقدر مامان مامان🤣🤦‍♀️

آره دقیقا چند وقته ب پسرم میگم نگو مامان بگو نهال🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
کی اولین بار گفت عزیزم الان چن وقتشه

یادم نمیاد زود حرف اومده ولی همش اسمم میگف الان ۳سال ونیم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
ای جانم خیلی دوس دارم زودتر بشنوم دو ماه از دختر من بزرگ‌تر بچتون❤️😘

😘عجله نکن عزیزم بچه بزرگم آنقدر میگه سرسام میگیرم 

من حسرت به دل مامان بابام گذاشتم 🥴 

هفت ماهم كامل نبوده  

مدام گريه ميكردم يه شب بابام ميگه اخه بابايي چته كجات درد ميكنه ؟ 

منم دستمو گذاشتم روي گوشم زدم زيرگريه گفتم گوش گوش 

بردنم دكتر كلي مسخرشون كرده گفته اره عمو ؟ مامان بابات ديونه شدن 

بابام گفته اقاي دكتر كارگرم ولي احمق كه نيستم 

دكتر ميگه عموجون كجات درد ميكنه ؟ بازم دستمو گذاشتم روي گوشم گفتم گوشم 

🥴

همون موقع ها راه هم افتاده بودم شدم عشقِ دل دكتر طباطبايي خدا رحمت كنه ايشون رو 

ولي هيچ وقت اسم ميبرم نميگم مامان بابا 

خيلي هم بابام عاجزه