لباسشویی کرال ۹ کیلویی..بادکمه temp تنظیم کردم رودمای ۹۵ درجه استارت روزدم آبگرمکن هم آبش داغ بود اما نمیدونم چرا دوباره باآب سرد شست کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ال جی دارم اسی وآب گرمش اصلا تنظیم نکردم تابحال بلدنیستم مال شمااگه یهویی شده حتما خراب شده به ی ...
تازه گرفتم ازاول اصن توجه نکردم اما دوباره ک میخام بااب گرم بشورم تنظیم هم میکنم اما بازم بااب سردمیشوره
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
[QUOTE=181545404]تازه گرفتم ازاول اصن توجه نکردم اما دوباره ک میخام بااب گرم بشورم تنظیم هم میکنم ام ...
نه درسته دوتاشم وصله