2777
2789
سی همیو گودی کی ردین شاه منگشت😂 په سیچه نگودی شازبدلله گودی شاه منگشت😐❤

مال کورنی؟

اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ها با  شوهرم تابستونا چند باری ایریم سر ازنیم دو سه روز اواسیم

چندسالته؟

چن وقته عروسی کردی؟

اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه!
یادش بخیر چهار سال پیش شو چهارشنبه سوری هونه دام یاها دعوت بیدیم.همه فک و فامیل دعوت بیدن.بابا حجی ن ...

آخیش چ خو😟دلم خواست😂

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️
@mehrsasadat   بیو ک جمع خمونیه😅

دیر اومم ولی سلام

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
سلام عزیزم

😘😘😘😘😘

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀