2777
2789

نه خریدی کردم 

نه حس خاصی دارم راستش 

خیلی معمولی میره روزامون 

فقط خونه تکونی انجام دادیم 

خریدی هم نکردیم 

البته پدرم یکمی دستش تنگ شده امسال 

منم اصرار نکردم با اینکه دلم خواست لباس بخرم ولی قیدشو زدم 

یکم دلم گرفته ولی سعی میکنم بی تفاوت باشم 

انشالله میگذره 

شما چه حالی دارید ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام همین

سفره م احتمالا خیلی کوچولو رو میز بذاریم

مامانمم شیفته سال تحویل  

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

مث شما

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

🌸🍃من روزهای خوب را ،

من آرزویِ تمامِ مردمِ سرزمینم را آرزو می کنم ...

و می دانم که یکی از این روزهای بهاری ،تمامِ اتفاقاتِ خوب ، خواهند افتاد و درختانِ تحول ، جوانه خواهند زد

من بالای آسمانِ این شهر ، خدایی دیده ام که هر غیر ممکنی را ممکن می کند ،

می دانم روزی می رسد که خاطراتِ روزهای سخت را مرور خواهیم کرد ، نفسی عمیق خواهیم کشید و آرام , زمزمه خواهیم کرد ؛ " تمام شد " ...

من به معجزه ی امید و عشق ،

من به بزرگیِ پروردگارم،،،

ایمان دارم... 🍃🌸

انشالله به آنچه شایستگی شماست خواهید رسید

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌹

دقیقا منم عین توام  حال و هوای عیدو ندارم  ذوق و شوقشم ندارم  خریدم نکردم&nbs ...

انشالله واقعا سال خوبی باشه همه مون نیاز داریم به یه شادی تا دوباره به خودمون برگردیم 

ارههه بابا منکه اصصصن عین خیالم نیس😀دست وپنجه کرونا درد نکنه من2سالِ راحتم ونگرانی عیددیدنی ندارم

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁