2777
2789
عنوان

نماز پر فضیلت امشب😍😍😍

101 بازدید | 12 پست

هر کس در شب سوم ماه شعبان دو رکعت نماز بخواند در هر رکعت یک بار حمد و بیست و پنج بار توحید، خداوند در روز قيامت درهاى هشتگانه‌ى بهشت را به روى او مى‌گشايد و درهاى هفتگانه‌ى جهنم را به رويش مى‌بندد و هزار دست لباس به او پوشانده و هزار تاج بر سرش مى‌گذارد.

اقبال الاعمال، جلد۲، ص۸۷۵

التماس دعای فرج🥺🙏

التماس دعا🌸

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بعضی وقتا ادامه میدم پشت سر هم نمازمو میخونم  بعضی وقتا اصلا بدنم حس نداره  حتی الانم ...

عزیزم ارتباطتتون رو با خدا قویتر کنید انشاالله از نمازاتون لذت میبرید

سعی کنید همیشه اول وقت بخونید

برنامه باد صبا رو نصب کنید اذان گو رو فعال کنید با شنیدن صدای اذان خودتونو ملزم به وضو گرفتن کنید

انشاالله هم اول وقت میخونید هم با آداب بعدش لذت نماز میاد سراغتون☺

عزیزم ارتباطتتون رو با خدا قویتر کنید انشاالله از نمازاتون لذت میبرید سعی کنید همیشه اول وقت بخونید ...

اتفاقا لذت  نماز درونم هس 

اما بدنم بی حسه 😭😭😭😭ولی چشم حرفتنو گوش میدم 

لطفا برام دعا کنید ممنون میشم

یاد گرفتم تنها باشم زمین خوردم تنها پاشم🤞🏼🖤