2777
2789
ااااااخی عزیزم🥺

🥰😂 فداتشم عزیزم 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر کوچولو بودین

آره بابا بقول مامانم میگه از همون بچگی به کارای بزرگتر از خودت رسیدگی میکردی 😂😂

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
پسر یا دختر ؟

نمیدونم فعلا ان تی هم احتمال نگفت اصلا 😶😕

نمیاد خواستگاری

قصدمون ازدواجه ولی شرایطشو نداره الان

وگرنه خانواده هامون میدونن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
چجوری اومد جلو برا خواستگاری ب خانوادت چجوری گفتی

پدرشون در مقطع ارشد استادم و البته استاد راهنمام بودند که بعد از فارغ التحصیلی هم به دلیل ارتباط کاری رابطه مون باهم حفظ شده بود. در این رفت و آمدها با پسرشون که برگشته بودند که در اداره شرکت پدرشون بهشون کمک کنند آشنا شدم و بعد از چند جلسه کاری که بعدها متوجه شدم پدرشون به عمد ما رو در این شرایط قرار می داد  پیشنهاد آشنایی بیشتر دادند. از سال دوم دوستی همدیگه رو به خانواده ها معرفی کردیم و وارد خانواده های همدیگه شدیم. بعد از دو سال که مطمئن شدیم تصمیم قطعی برای ازدواج گرفتیم کار به خواستگاری کشید. یکسال هم نامزد بودیم. دو ماه هم زودتر از عروسی مجبور شدیم عقد کنیم که یکسری کارهای قانونی بتونیم انجام بدیم ( در خانوادهای ما نامزدی توام با عقد مرسوم نیست) و بعد هم عروسی. الان هم بعد از 11 سال از اون روزهای خوب و تکرار نشدنی در خدمت شما هستیم. این بود داستان ما  

ایشالا خوشبخت بمونیییی 

خیلی ممنون عزیزم همچنین 

خودت چی دوس داری 

انشانه که سالم باشه در کنارش دختر 🥺

ایشالا زود تر بهم بریسین

آمین

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|