2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن😥😭

285 بازدید | 28 پست

پسرم ۲سال و نیمشه. اصلا همکاری نمیکنه لجبازه. هرجا میرم میبینم بچه های کوچیکتر از او پوشک ندارن دلم میگیره... اخه پوشکم خیلی گرون شده. تو خونه پوشکش نمیکنم دستشویی نمیاد گریه میکنه. ادرارشم نگه میداره تا وقتی پوشکش کنم . چه راه حلی دارین؟؟ از حرف مردم خسته شدم هی میگن هنوز پوشکشو نگرفتی و فلان و فلان... خیلی حرص میخورم

امان از حرف مردم و امان از مقایسه.ولش کن خواهر جان.هیچ بچه ای با پوشک نرفته مدرسه.بالاخره میگه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسش دستشویی و یکم تزیین بچه گونه کن برچسب های عروسکی بزن 

واسش خوراکی که دوست داره بگیر بگو بری دستشویی بهت میدم تشویقش که 

اصلا داد نزن عصبی نشو

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐

باید وقتی یک سالش بودکم کم عادتش میدادی دخترم الان نزدیک یکسالش هست تصمیم گرفتم از الان یادش بدم بره دست شویی باید حوصله کنی کم کم تا عادت کنه

خدایا دلم انقد گرفته که کسی جز تو نمیتونه درک کنه خداجونم ازت معجزه میخوام خدایا منو به حال خودم رها نکن 

من خودم رو اماده کردم تا 3 سالگی پوشکش کنم تا روزی که خودش بگه.حرف مردم هم برام هیچ ارزشی نداره.تا دستکاه کنترل ادرار و همچنین ی قسمت تو مغزشون که به این مساله مربوط میشه تکامل پیدا نکنه بچه نمیتونه جیشش رو بگه زوری که نیست.پسرا دیر تر دستشوییشون رو میگند

واای خیلی سخته 

منم ی ماهه گرفتم اما دهنم صاف شد 

بنظرم وقتی تصمیم گرفتید از پوشک جدا کنی دیگه اصلا نپوش 

بیخیال نجسی و پاکی بشین خودش مجبور میشه بگه

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
واسش خریدم خوراکی... میگه بهم بده و گریه میکنه. دستشویی هم نمیاد اخرش

زوده

اذیتش نکن

پسر ها دیرتر از دخترها میگن همیشه

بزار بمونه نزدیک ۳ سال

بهش استرس وارد کنی   بعدها شب ادراری میگیره ها

از من گفتن