2777
2789
عنوان

نماز برای حاجت روایی

463 بازدید | 15 پست

سلام خانما یه نماز رو شروع کردم ب خوندم برای حاجت روایی گفتم اینجاهم بگم شاید کسی با خوندنش حاجت روا شده 

راستی اگر کسی خونده و حاجت گرفته بگه تا امیدوار بشیم 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمازم میخونیم امیدنداریم منتظریم یکی بیادبگه تاامیدواربشیم،اگه چیزی روخدابه مانمیده مشکل ازامیدمونه که ازبس ضعیفه،ایشالله که حاجت روابشی عزیزم،این وسواس ودورکن وخالصانه بخون تاخالصانه جواب بگیری برای ماهم دعاکن.

ب مدت ۱۲ روز هر روز در زمانی که ۲ یا ۳ ساعت از صبح گذشته 

در گوشه ایی خلوت ۱۲ رکعت نماز ب جای اورد که ۶ عدد نماز دو رکعتی خواهد شد نماز هارا ب نیت رسیدن به حاجت بخوانید  در هر رکعت بعداز حمد ۱۲ مرتبه سوره توحید خوانده و بعداز نماز ۱۲۰۰ مرتبه بگویید (یا بدیع العجائب بالخیرالرحمنی )مکرر اتفاق افتاده که در همان روز اول مطلب براورده میشود اما باید باقی ایام را انجام دهد تا ۱۲ روز کامل شود 

ان شاءالله خدا حاجتتو به خیر و خوشی و خیلی زود ، اجابت کنه 🌹

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
مرسییی خواهررر ایشالا که خدا کمکمون کنه

عزیزم ذکر یا معید رو روزی ۳۵۵ بار بگو 

ذکر یا جامع المتفرقین هم ۱۰۰ بار ب نیت خودت و ۱۰۰ بار ب نیت طرف مقابلت بگو برای بازگشت بزن نت معنیاشونو بخون