2777
2789
عنوان

عیدی مامانم

102 بازدید | 4 پست

دوستان مامانم با دایی بزرگم یه دعوای لفظی ساده و مسخره کردن بعد الان لج کرده میگه اگه برام عیدی بیاره نمیگیرم ازش اینم بگم داییم ورشکست شده و کلی بدهی داره و ناراحته و مثلاً اگه یه نفر نمیره یه مدت خونشون بهش بر میخوره میگه به خاطر اینه بدهی دارم نمیایید بعد الان به مامانم میگم اگه عیدیت و قبول نکنی بهش بر میخوره فکر میکنه چون امسال پول نداره نمیگیری به غرورش بر میخوره . اما مامانم قبول نمیکنه بنظرتون چی بگم قبول کنه🥴

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

همش از خوبی داییت جلوش حرف بزن

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش از خوبی داییت جلوش حرف بزن

گفتم قبول نمیکنه خیلی لجبازه اصلا وجه مثبت چیزی رو  نمی‌بینه اگه بهش بگن لطفاً یکم بکش کنار من بشینم کنارت بهش بر میخوره میگه حتماً منظوری داشته😐🥴

خودتو قاطی روابطشون نکنه.تو بالاخره پیشنهاد دادی بهش چیکار کنه دیگه نمیتونی زورش کنی.بچه نیست که

خب الان ما روابطمون یکی یکی داره با بقیه قطع میشه یعنی الان با هیچ کدوم از خانواده پدریم در ارتباط نیستیم حتی تلفنی بابامم نمیره خونه هیچ کدوم به خاطر مامانم الانم یکی یکی با دایی هام داریم قهر میکنیم 😑