2777
2789
عنوان

بیاید کمککککک

39 بازدید | 6 پست

۷ روز پریودم عقب افتاده تو عقدم رازیانه و گل گاوزبون خوردم ولی فایده نداشته پریود نشدم علائم پریودم دارم سینه هام صفت شده و تا دیروزترشح داشتم با همسرمم رابطمون طوری نبوده که بگی امکان بارداری هست چون دخول انجام نشد و با کاندوم بود فقط یکم پیشابش قبل از اینکه کاندوم بزاره ریخت روی مقعدم اونم سریع پاک کردم توروخدا بگید چیکار کنم دارم سکته میکنم از استرس 

عضو گروه رز ابی 💙وزن اولیه ۷۵💙وزن فعلی ۷۵ 💙وزن هدف ۷۱ 😊💙
عزیزم استرسم باعث عقب افتادن پریودی میشه...

اصلااا نمیتونم استرسمو کنترل کنم خیلی ترسیدم بااینکه میدونم اتفاق خاصی نیوفتاده که امکان بارداری باشه بازم استرس دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلااا نمیتونم استرسمو کنترل کنم خیلی ترسیدم بااینکه میدونم اتفاق خاصی نیوفتاده که امکان بارداری باش ...

من خودمم تو دوران عقد همین اتفاق برام افتاد بس بهش فک میکردم پریودیم ده روز عقب افتاد با اینکه اصلا سابقه تاخیر نداشتم

من خودمم تو دوران عقد همین اتفاق برام افتاد بس بهش فک میکردم پریودیم ده روز عقب افتاد با اینکه اصلا ...

خیلی حس بدیهههه من همین الان قلبم داره تند تند میزنه