2777
2789

یک ماهه پولم رو گرفته ولی سفارشم رو نفرستاده و همچنان ایدیه ادمینش و کانالش در حال فعالیته و معلوم نیست پول چند تا بدبخت دیگه رو قرار هست بخوره.

منم با آشنام که تو اگاهی هست مشورت کردم گفت باید چند برار پولت رو خرج شکایت و دادگاه کنی.

گفتم پس تکلیف بقیه ی بندگان خدا که از این به بعد قراره ازشون کلاهبرداری بشه و شاید پولی ک میدن تنها دراییشون باشه چی میشه .؟

گفت ما از بس از این چیزا دیدیم برامون عادی شده.

این هم لینکش.

https://t.me/joinchat/AAAAAEs8y4g0uo2iSY38aw

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

بلاکم نکرده ولی پیامهام رو سین نمیکنه و حواب نمیده

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=181459232]چی میفروشه؟[/QUOTE

لباسه زنانه

من زدم تو تلگرام بالا نمیاره که

اره منم با یک شماره ی دیگه زدم میگه گروه خصوصیه 

ولی دیروز یکی از خانمای لبنجا کفت تونسته بازش کنه

من زدم تو تلگرام بالا نمیاره که

اینم آیدیه آدمینشه.

@Khalidonlin

اینم آیدیه آدمینشه. @Khalidonlin

بالاخره جنس شمارو فرستادن یا کلاهبردار بود؟

ایدیش kharidonline هست؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

[QUOTE=184855690]بالاخره جنس شمارو فرستادن یا کلاهبردار بود؟ ایدیش kharidonline هست؟[/QUOT

بله.

بالاخره بعد از یک ماه که جواب هیچ پیامم رو نداد،  جنسم رسید.

وافعا فازش رو درک نکردم .

چرا اگه میخواست جنسم رو بفرسته جوابم رو نمیداد.  

[QUOTE=184855690]بالاخره جنس شمارو فرستادن یا کلاهبردار بود؟ ایدیش kharidonline هست؟[/QUOT بله. با ...

منم یجا سفارش دادم جوابمو نمیده.

من هفت فروردین سفارش دادم. هنوزم نرسیده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

منم یجا سفارش دادم جوابمو نمیده. من هفت فروردین سفارش دادم. هنوزم نرسیده

اگه کانالش سابقش زیاده و بلاک نشدی احتمالش هست که مال شما هم برسه.

البته مال من اوایل حوابم رو میداد و میگفت صبر کن ویی بعدش دیگه جواب نمیداد.

اگه کانالش سابقش زیاده و بلاک نشدی احتمالش هست که مال شما هم برسه. البته مال من اوایل حوابم رو میدا ...

سابقه ش رو نمیدونم ولی چهارهزارتا ممبر داشت. 

من چشمم آب نمیخوره. چون دیگه پست نمیزاره کانالش🤕🤕