2777
2789

یک ماهه پولم رو گرفته ولی سفارشم رو نفرستاده و همچنان ایدیه ادمینش و کانالش در حال فعالیته و معلوم نیست پول چند تا بدبخت دیگه رو قرار هست بخوره.

منم با آشنام که تو اگاهی هست مشورت کردم گفت باید چند برار پولت رو خرج شکایت و دادگاه کنی.

گفتم پس تکلیف بقیه ی بندگان خدا که از این به بعد قراره ازشون کلاهبرداری بشه و شاید پولی ک میدن تنها دراییشون باشه چی میشه .؟

گفت ما از بس از این چیزا دیدیم برامون عادی شده.

این هم لینکش.

https://t.me/joinchat/AAAAAEs8y4g0uo2iSY38aw

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

بلاکم نکرده ولی پیامهام رو سین نمیکنه و حواب نمیده

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=181459232]چی میفروشه؟[/QUOTE

لباسه زنانه

من زدم تو تلگرام بالا نمیاره که

اره منم با یک شماره ی دیگه زدم میگه گروه خصوصیه 

ولی دیروز یکی از خانمای لبنجا کفت تونسته بازش کنه

من زدم تو تلگرام بالا نمیاره که

اینم آیدیه آدمینشه.

@Khalidonlin

اینم آیدیه آدمینشه. @Khalidonlin

بالاخره جنس شمارو فرستادن یا کلاهبردار بود؟

ایدیش kharidonline هست؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

[QUOTE=184855690]بالاخره جنس شمارو فرستادن یا کلاهبردار بود؟ ایدیش kharidonline هست؟[/QUOT

بله.

بالاخره بعد از یک ماه که جواب هیچ پیامم رو نداد،  جنسم رسید.

وافعا فازش رو درک نکردم .

چرا اگه میخواست جنسم رو بفرسته جوابم رو نمیداد.  

[QUOTE=184855690]بالاخره جنس شمارو فرستادن یا کلاهبردار بود؟ ایدیش kharidonline هست؟[/QUOT بله. با ...

منم یجا سفارش دادم جوابمو نمیده.

من هفت فروردین سفارش دادم. هنوزم نرسیده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

منم یجا سفارش دادم جوابمو نمیده. من هفت فروردین سفارش دادم. هنوزم نرسیده

اگه کانالش سابقش زیاده و بلاک نشدی احتمالش هست که مال شما هم برسه.

البته مال من اوایل حوابم رو میداد و میگفت صبر کن ویی بعدش دیگه جواب نمیداد.

اگه کانالش سابقش زیاده و بلاک نشدی احتمالش هست که مال شما هم برسه. البته مال من اوایل حوابم رو میدا ...

سابقه ش رو نمیدونم ولی چهارهزارتا ممبر داشت. 

من چشمم آب نمیخوره. چون دیگه پست نمیزاره کانالش🤕🤕