2777
2789
عنوان

کسی لیزر هموروئید انجام داده؟

163 بازدید | 7 پست

چقدر طول کشید که خوب شدید و بعد از چند روز  درد‌ش از بین رفت؟ راضی بودید؟ 💕🌺❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هموروئید دارم توزایمان گرفتارش شدم یکم رژیم غذاییمو درست کردم به منم پماد دادن استفاده میکنم اگه خوب نشدم عمل و ازعمل میترسم دربارش خیلی تحقیق کردم اوناییکه عمل کرده بودن زیاد راضی نبودن

منم هموروئید دارم توزایمان گرفتارش شدم یکم رژیم غذاییمو درست کردم به منم پماد دادن استفاده میکنم اگه ...

بعد عمل میگن باید رعایت کرد ،ب تغذیه توجه کرد تا یبوست نشید 

در کل وقتی اوضاع وخیم بشه عمل راضی کننده هست اما اگر زیاد نباشه میگن رعایت بشه بهتره تا اینکه عمل بشه

بعد عمل میگن باید رعایت کرد ،ب تغذیه توجه کرد تا یبوست نشید  در کل وقتی اوضاع وخیم بشه عمل راض ...

آره الان من رژیم غذاییمو درست کردم زیاد مایعات وآب جوش ناشتا میخورم واقعاجواب میده چون خیلی عذاب میکشیدم الان 1 ماه میشه که رعایت میکنم

آره الان من رژیم غذاییمو درست کردم زیاد مایعات وآب جوش ناشتا میخورم واقعاجواب میده چون خیلی عذاب میک ...

خداروشکر

انشاا... سلامت باشی

انجیر خشک خیس خورده ناشتا هم عالیه