خانمها من دیابت بارداری دارم چند روز بستری بودم برای اینکه دوز داروم مشخص بشه .حالا بعد چند روز که مرخث شدم اومدم خونه اولا مادر شوهر و خواهر شوهرام یه زنگ به من نزدن بگن مردی موندی حالا توقع نداشتم بیان به خاطر کرونا ولی زنگ و میتونستن بزنن به شوهرم زنگ زدن احوال گرفتن .نگین نمیدونستن که یکیشون همون شب که فرداش میخواستم برم بیمارستان با شوهرم حرف زد اینام عین بی بی سی هستن سریع به هم اطلاع میدن .حالا که مرخص شدم مادر شوهره زنگ زده مثلا احوالم و بپرسه خودش چند ساله دیابت داره میگه اینکارو کن اونکارو کن بعد آخرش میگه البته اینارو به خاطر بچه ات میگم ها نه خودت .منم گفتم آره خوب میدونم به خاطر من نمیگی دید اینجوری میگم گفت نه شوخی کردم سلامت باشی و این حرفها .چند بارم تو خونه ی خودم همین و گفته بهم من هی با خنده رد کردم ..
خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
نه گلم من شماتت نکردم فقط من از وقتی یادمه این دیابت داره اصلا اهل تحرک نیست من به شوهرم میگفتم باید ...
دکتر که واسه من گفت لازم نیس نمیدونم.
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا من از یه سرسرنگ 6 دفعه استفاده می کردم یعنی دو روز یه بار عوض می کردم . دکترم اینجوری گفت. نمی دونم درست بود کارم یانه . بالخره گذشت روزای سختی بود . خدا نیاره دیگه برامون.
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
حالا من از یه سرسرنگ 6 دفعه استفاده می کردم یعنی دو روز یه بار عوض می کردم . دکترم اینجوری گفت. نمی ...
منم هر دوسه روز یکی استفاده میکنم .انشاءا...همیشه سالم باشی .من نمیتونم بزنم به بازو فقط دور ناف میزنم برا میکروب و اینام بیشتر چون شکمم میزنم میترسم .البته میدونم یکم زباده رویه ولی دست خودم نیست برا بچه میترسم یه وقت میکروب وارد بدنم نشه
خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
منم هر دوسه روز یکی استفاده میکنم .انشاءا...همیشه سالم باشی .من نمیتونم بزنم به بازو فقط دور ناف میز ...
آره منم بیشتر شکم می زدم . طبیعیه استرست . 😍
به خدا سر دخترم من و اغفال کرد که بیا بریم خونه ی ما اونموقع شهر دیگه ای بودیم مامانم میخواست بیاد پ ...
عزیزم کامل میفهمم چی میگی حالاخداراشکرکه یه باردیگه خدابهت نگاه کرده وباردارشدی ایندفعه جوری رفتارکن که حسرت هیچی ازبارداری وزایمان به دلت نمونه بزاراون حرص بخوره.خودمم همین تصمیم رادارم.
عزیزم کامل میفهمم چی میگی حالاخداراشکرکه یه باردیگه خدابهت نگاه کرده وباردارشدی ایندفعه جوری رفتارکن ...
این سری ام میگفت بیا اونجا .گفتم نه خونه ی خودم راحتم ضمنا مامانم نیگه بیا اونجا .همه اش میگفت نه بیا اونجا .برا اینکه شوهرم کارهاش و بکنه .منم به هیچ وجه نمیرم .حتی اگه هیچ کس پیشم نباشه
میخان سرازکارادم دربیارن.بروخونه خودت یه گوسفندبکشیدبزاریدیخچالتون بخورکه زودسرپابشی نیازبه کسی هم ن ...
آره همین کارو میکنم .متاسفانه خونه مون حیاط نداره شوهرم به این بهانه میخواد گوسفند و ببره اونجا بکنه تو شکم اونا .ولی اگه شده تو کوچه سرش و ببرم نمیبرم اونجا