2777
2789
عنوان

مادر شوهرم مثلا زنگ زده احوالم و بپرسه میگه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 69 پست
ممنونم خانمی .ولی هر شوخی ای ریشه در جدی داره بعد بار اولش نبود این و میگفت تو خونه ی خودمم این و به ...

البته آدم ناراحت که میشه.

من که کنار امدم با این قضیه.همسرم میگن دیگه پیری همینه.

آدما حرفاشون دست خودشون نیست.

الان توهین هم بشنوم همه میشناسن من رو.میدونن برام مهم نیست.روم رو بر میگردونم ازشون .به همین راحتی.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
ممنونم خانمی .ولی هر شوخی ای ریشه در جدی داره بعد بار اولش نبود این و میگفت تو خونه ی خودمم این و به ...

منم ميگم فعلا تا باردارى خودتو اذيت نكنى ،با اين ديد پيش برو ،چون خيلى تاثير داره روى بچه بعدا با مادرشوهرت صحبت كن انشالله درست ميشه نگران هيچى نباش🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته آدم ناراحت که میشه. من که کنار امدم با این قضیه.همسرم میگن دیگه پیری همینه. آدما حرفاشون دست ...

حالا شما خوبه همسرت قبول میکنه من قبولم نمیکنه فقط گارد میگیره 

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
منم ميگم فعلا تا باردارى خودتو اذيت نكنى ،با اين ديد پيش برو ،چون خيلى تاثير داره روى بچه بعدا با ما ...

ممنونم از دلگرمی ات عزیزم 😊😊

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
حالا شما خوبه همسرت قبول میکنه من قبولم نمیکنه فقط گارد میگیره 

گارد رو پسرا میگیرن بالاخره.مادرشونه.پسرا میخوان احترام ها شکسته نشه.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
گارد رو پسرا میگیرن بالاخره.مادرشونه.پسرا میخوان احترام ها شکسته نشه.

بله درست میگین ولی به نظرم نقش همسر خیلی مهمه میتونه میانداری کنه و با سیاست قضیه رو حل و فصل کنه الان مثلا ما از دیشب قهریم فردا میخواد بره خونه ی مادرش من باهاش نمیرم دخترم  میبره امکانم داره شب نیان یعنی میخواد زن حامله رو تنها بزاره تو خونه ...

انشاءا...که به انسولین نیاز نداشته باشی ولی اگرم شد خودت و ناراحت نکن چیز خاصی نیست بعد زایمانت برمی ...

قربونت ممنونم💐

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋