2777
2789
ماهی که قند نداره سرخ کباب بخارپز آب پز همش آزاده کدو براش خوبه خوراک سبزیجات کلا نان و برنج و ماکارانی محدود میوه ها با محدودیت شیرینی جات ممنوع
گر نگه دار من آنست که خود میدانم .... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد (دعاهایی هست که جز به آمین او اجابت نمی شود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی شکم پر بزار . پیاز خرد کن تفت بده سیرتم سرخ کن بریز روش طلایی ک شد گشنیزت خرد کن بریز رو پیاز نمک و فلفلم و زردچوبم بزن بهش یکم تفت بده ماهی همخشک کن از سبزی بزار تو دل ماهی و اطراعش آب تمر هم بده روش رو سر ظرفت فویل بکش بزار تو فر حدود سی دقیقه تا چهل دقیقه پخته
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی
خواهش میکنم .من همیشه با ای دستور بوشهری ماهی میزارم خیلی راضی هستم . راستی پدرشوهر منم مشکلات مادر شما دارن .چایی دارچین میخورن خیلی برات قند خوبه
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی