2777
2789
عنوان

سنو قلب جنین

284 بازدید | 49 پست

بچه ها امروز رفتم سنو هفته هشتم بودم دکتر گفت که تو سنو میگه که 6 هفته و پنج روز هستی و قلب جنین هم تشکیل نشده بود حالا چکار کنم؟؟ خیلی استرس دارم 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لقاح احتمالا دیر بوده 

انشالله دو هفته دیگه که بری صداش میشنوی

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
قلب هفته 8میرن وقتی هفته ی شیش هستی چرا میگی هفته ی هشتم؟ 

اخه با محاسبه سایت الان هشت هفته ام ولی تو سنو 6 هفته رو نشون داد 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 
یعنی میشه

چرا که نه عزیزم 

الکی استرس نداشته باش

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘