چتروباران مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 3535 عنوان دلم گرفته.. 55 بازدید | 5 پست دلم میخواد حرف بزنم..یکی باشه که گوش بده.. که باور کنه..که نگرانم باشه..که براش مهم باشم..میشه چند تا جمله ی امید بخش بگین..میشه دعا کنین حالم خوب شه..نمیدونم چرا همش مریضم و معلوم نیست چمه و خوب نمیشم.. ناراحتم 1399/12/26 | 00:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soofiyaroz عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 875 چت شده عزیزم چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت به فلک رسد کلاهت که سر همه سرانی
چتروباران مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 3535 چت شده عزیزم در کل زیاد مریض میشدم.. ولی بعد کرونا که تابستون گرفتم نابودم.. گیجی شدید, چشم درد شدید مجبورم مسکن بخورم.. اضطراب و ترس بی دلیل.. و خیلی چیزای دیگه که هی میره و میاد.. خیلی استرسیم
soofiyaroz عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 875 در کل زیاد مریض میشدم.. ولی بعد کرونا که تابستون گرفتم نابودم.. گیجی شدید, چشم درد شدید مجبورم مسکن ... منم بی دلیل استرس میگیرم حس خیلی بدیهنگران نباش گلم از نظر جسمی خوب میشی خدا نکنه ادم روحش مریض بشع چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت به فلک رسد کلاهت که سر همه سرانی
چتروباران مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 3535 منم بی دلیل استرس میگیرم حس خیلی بدیه نگران نباش گلم از نظر جسمی خوب میشی خدا نکنه ادم روحش مریض بش ... اره هم جسمی داغون شدم هم روحی.. استرس و ترس ناگهانی.. حس مرگ.. همه ی اینا بعد کرونا... دلشوره
soofiyaroz عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 875 اره هم جسمی داغون شدم هم روحی.. استرس و ترس ناگهانی.. حس مرگ.. همه ی اینا بعد کرونا... دلشوره میفهممت هممون خسته ایم و نا امید شدیم ولی باید صبر کرد همه چی دوباره قشنگ میشهباز میشع این در صبح میشه این شب صبر داشته باش❤🌹 چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت به فلک رسد کلاهت که سر همه سرانی