احتمالا همتون تاحالا راجب بیت کوین شنیدید، بیت کوین یه نوع ارز دیجیتالی با اینده روشنه و اگه جدی روش کار کنین میتونید حتی به درامد میلیاردی هم برسید.
هر بیت کوین به پول ایران حدود 500 میلیون تومان ارزش داره و من اینجا میخوام یه روش خیلی راحت و رایگان جمع اوری بیت کوین و تبدیل اون به پول خودمون رو بهتون بگم...
حقیقتش بیماری کرونا و تو خونه نشستن و هیچکاری نکردن باعث افسردگی خیلیامون شده، در کنارش هم قیمت سرسام اور کالا هاهم شده درد بی علاج تو این اوضاع و بیت کوین خیلی بدردتون میخوره.
برای جمع اوری بیت کوین رایگان شما به دوچیز احتیاج دارید، اینترنت و فیلترشکن.
این روشی که بهتون میگم کاملا تضمینیه و شما حتی میتونید توی نت هم چک کنید.
اول از همه شما وارد سایت cryptoofreeمیشید:
لینک
که لینکش رو هم براتون قرار دادم، قبلش فیلترشکنتون رو حتما روشن کنید.
بعد از اون روی sign inکلیک کنید تا همچین صفحه ای براتون باز بشه:
عکس
همونجوری که توی عکس هم مشخص شده با اکانت گوگل و اگه هم ندارین اکانت اینستاگرامتون توی سایت ثبت نام کنید و مطابق عکس پایین پیش برید.
عکس
نکته:تنها با ثبت نامتون مقدار 0.003 بهتون داده میشه.
روش اول دریافت بیت کوین:
در این روش میتونی در یک روز 7 بار بیت کوین رایگان دریافت کنی یعنی یه بار که دریافت کردی تایمر 1 ساعته شروع میشه و بعد اینکه صفر شد میتونی دوباره بیت کوین رایگان بگیری. مقدار بیت کوینی که دریافت میکنی هم بسته به شانست داره که از کمترین مقدار یعنی 0.00005 شروع میشه تا 1 بیت کوین. اینم بگم که احتمال دریافت 1 بیت کوین که الان قیمتش حدود 500 میلیون است خیلی کمه ولی اولین بار که کلیک میکنی حتما 0.01 بیت کوین هدیه برای اولین بار دریافت میکنی. در دفعات بعدی نسبت به شانست بیت کوین میگیری. یعنی اگه بخواییم حداقلش رو حساب کنیم روزانه بالای 0.00035 بیتکوین دریافت میکنی. این عددی که گفتم حداقل مقدارشه که میتونه بیشتر باشه .برای انجام این کار طبق عکس زیر پیش برید
عکس
روش دوم دریافت بیت کوین:
سایت اینجوریه که جوایزی رایگان برای آنلاین بودن و فعالیت ها قراره بهت داده بشه که برای دریافتش از منو سمت چپ گزینه Progress رو بزن و جوایز رو نگاه کن. هرکدوم 100% شده باشن با زدن گزینه !Get میتونی جایزت رو بگیری.مثل عکس زیر:
عکس
روش سوم دریافت بیت کوین:
میتونی با دعوت هر نفر 0.003 بیت کوین بگیری و اگه به مقدار تعیین شده برسه جایزه بیشتر بگیری یعنی علاوه بر اینکه 0.003 برای دعوت هر نفر میگیرین جایزه بیشتر هم میگرین و علاوه بر اون جایزه بیشتر هم میده بهت.از منوی سمت چپ گزینه ی referralsمیتونید دوستاتون رو هم دعوت کنید.
نکته خیلی مهم:من این روش رو اصلا پیشنهاد نمیدم به همین خاطر میگم که در پنل مدیریتی در منو سمت چپ موارد 3م تا 7م رو اصلا انجام ندین.این موارد یه جور بازی های شرطبندیه که اگه از روش هایی که بهتون گفتم استفاده کنید اصلا نیازی به این موارد نیست پس کلا بیخیالش بشید.
خب درآخر وقتی بیت کوینتون به 0.3 میتونید اون رو به کیف پولتون انتقال بدید.برای این کار از توی گوگل استور میتونید بهترین کیف پول های ارز دیجیتال رو دانلود کنید(اگه بعدا سوالی راجبش براتون پیش اومد ازم بپرسید)و بعد از اون برای انتقال بیتو کوینتون طبق عکس زیر پیش برید:
عکس
تمام...شما الان حدود 150 میلیون تومن توی کیف پولتون دارید.
خب حالا برای تبدیلش به پول ایران باید چیکار کرد؟
کافیه وارد سایت زیر بشید و با دنبال کردن مراحلی که بهتون میگه بیت کوینتونو بفروشید.این سایت کاملا قابل اعتماده و اکثر کسایی که توی کار ارز دیجیتالی هستن برای تبدیل ارزشون از این سایت استفاده میکنن:
لینک
موفق باشید عزیزای دلم((: