2777
2789
عنوان

غمگین

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 27 پست
انشالله .از یه طرف میگن یکی بیاد تو رو بگیره بری سر خونه زندگیت از ی طرفم تا اسم ی پسر میاد بابام عص ...

خونه مام هرخواستگاری میومد تا سه روز دعوا بود ک کجا دیدنت 

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
همدردم باهات... میفهمم چی میگی و واقعا هم نمیتونم کاری کنم... البته یه چند وقتی هست که سعی میکنم خ ...

من مامانمو مقصر میدونم چون مامانا قلق دستشونه میتونن پدرا رو راضی کنن با حرفاشون ولی مامانم درست که نمیکنه چیزیو بدترم میکنه . هر چی تو زندگیم سرم بیاد و بد بشه ار چشم خونوادم میبینم. هیچ وقت نمیبخشمشون که این همه از عمرمو ازم گرفتن .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خونه مام هرخواستگاری میومد تا سه روز دعوا بود ک کجا دیدنت 

میترسم اخرش منو بدن به یکی که نخامش و زندگیم بدتر شه . فقط امیدم ب خداس چند ساله صبر کردم  امیدوارم جچاب این همه صبر و تحملمونو بده

باد نیستم هر کار میکنم ،کارای قبلمو میزنن تو سرم .حتی چند بار باهاشون حرف زدم ، قهر کردم ولی هیچ چی ...

خدا نکنه دختر... حرف از مردن نزن امیدوار باش انشالله که این وضع درست شه و اونجوری که دلت میخواد بشه

نه تو آنی که همانی ، نه من آنم که تو دانی
میترسم اخرش منو بدن به یکی که نخامش و زندگیم بدتر شه . فقط امیدم ب خداس چند ساله صبر کردم  امید ...

خدا به دلت کار کنه عزیزم😘

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
من مامانمو مقصر میدونم چون مامانا قلق دستشونه میتونن پدرا رو راضی کنن با حرفاشون ولی مامانم درست که ...

اره دقیقا... منم مامانم بهم میگه اگه ولت کنم و چیزی بهت نگم دو روز دیگه اینجوری میشی یا اینطوری میشی و همه میگن مامانش عرضه نداشت جمعش کنه😐 

البته خب تا حدی درست میگه ولی هرکسی که بیرون میره و آزاده  که نمیشه بهش گفت خرابه😑

اره دقیقا... منم مامانم بهم میگه اگه ولت کنم و چیزی بهت نگم دو روز دیگه اینجوری میشی یا اینطوری میشی ...

اره واقعا با حرفت موافقم . اگه باز مامانم بهم چیزی یادم میداد باز بد نبود ولی ن چیزی یادم میده ن میزاره خودم یاد بگیرم . هر چیم میگم میگه به من کی یاد داده که من باز ب تو یاد بدم .

اره واقعا با حرفت موافقم . اگه باز مامانم بهم چیزی یادم میداد باز بد نبود ولی ن چیزی یادم میده ن میز ...

هییییی...

انشاالله که این وضع تموم شه یه روزی☹️