2777
2789
وقتی سیب زمینی را بصورت پخته از آتیش بیرون می آورید ظرف یک ساعت در معده هضم خواهد شد

.
سیب زمینی آب پز ظرف 4 ساعت هضم می شود و

سیب زمینی سرخ کرده ظرف 12 ساعت نصفش هضم و نصفش از طریق معده اخراج خواهد شد.

این رو گفتم برای پدر مادرهایی که به بچه بیچاره چیپس می دهند

و شب طفل بیچاره موقع خواب باید صد دفعه این پهلو و آن پهلو شود

تا در آخر سم حاصل از این چیپس جذب بدنش شود
خواهر شوهرم من بچه هاش هیچی جز سیب زمینی سرخ کرده نمیخورن.....یه بچه اش فسنجونم میخوره..اون یکی فقط سیب زمینی سرخ کرده میخوره.
آرام میگیرم.........حتی با همین "صبر کن درست میشود "ها......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای اینکه غذاشو بخوره 5-6 تا تکه سرخ شده براش میذارم که به اونا مشغول باشه . . . چاره ای دیگه ندارم
آدم ها فقط آدمند نه کمتر نه بیشتر ، اگر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی . . . آنها را شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی . . .آنها تورا می شکنند
من شعله پخش گاز رو میزارم رو شعله گاز روش سیب زمینی رو میزارم چند دقیقه یک بار سیب زمینی

رو می چرخونم تا همه جاش بپزه بچچچم خیلی دوست داره... پوستشو میکنم با کره له میکنم یک زره

آویشن و نمک و نعنا یا شوید هم میزنم

و خیلی خوش مزه تره مثل سیب زمینی لای آتیش میشه

و کاملا سالم هم هست به همه یاد بدید تا سیب سرخ کرده به بچشون ندن !!!!!

با تشکر از خاله سارا که به منم یاد داد