2777
2789
عنوان

یه سوال دیگه در مورد شیافففففف کمک

779 بازدید | 17 پست
بچه ها ممنون به خاطر راهنماییهاتون در مورد استفاده از شیاف

من همون طور که دکتر گفته بود شیاف پروژسترون را واژینال استفاده کردم.

خیلی عذر میخوام به پشت خوابیدم و گذاشتم داخل واژن و کمی فشار دادم تا اینکه رفت داخل. پاهام هم بالا گرفتم کمی. و دراز کشیدم همونطور.
اما بعد از 5-6 دقیقه یهو خود به خود شیافه اومد بیرون و یه کمی ذوب شده بود اما نه کامل.

باید کامل باز میشد؟ یعنی این اصلا اثر نداشت؟
کلافه شدم دیگههههههههههههههههههه

توراخدا کمکم کنید بگین چه کار کنم؟
ببین من الان یک ماه و نیمه استفاده میکنم. دکترم گفت از عقب و جلو فرقی نداره. اگر خونریزی شدید بود از عقب بزار اگر نه خفیف بود از جلو

اما من بهش گفتم از جلو میاد بیرون گفت اشکالی نداره از عقب بزار.

یه چیز دیگه هم بهت بگم از عقب میزان جذبش بالاتره.
خواهش میکنم بهم کمک کنید. من تا حالا شیاف استفاده نکرده بودم. بار اولم بود. باید کامل تو بدنم باز میشد؟
آخه یهو مث اینکه پری میاد خودش اومد بیرون با اینکه من آروم خوابیده بودم و پاهامم کمی بالا گرفته بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه دستمال بزار دهانه واژن نیم ساعت همونطوری بخواب یه کمی هم بیشتر داخل بزار شیاف رو تا اونجایی که دکترم می گفت از جلو جذبش بیشتره
نادعلیا مظهر العجائب تجده عونا لک فی النوائب کل هم و غم سینجلی بعظمتک یا الله یا الله یا الله و بنبوتک یا محمد یا محمد یا محمد و بولایتک یا علی یا علی یا علی