2777
2789

میگه کسی بهم چند سال پیش داده یادم نیس واسه چی داد. کسی میدونه برای چیه؟؟

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

😐

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ای؟ دستت بچه گونست

دوست عزیزم که امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست. می می ناز از کاربران قدیمی بودند که به دلیل سرطان سینه فوت کردند. مامان ترنم سال 89 به همراه همسر و دخترشون در سانحه هواپیمای ارومیه فوت کردند.  حالا لطفا برای روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان صلوات بفرست. حالا تو که دل مهربانی داشتی و برای کسانی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم تا آرزو هایت براورده شود. تو هم برای براورده شدن آرزویم دعا کن.  خواهران من، بدونید که این عیب نیست که نوار بهداشتی رو توی کیسه سیاه بذاریم. چون قائدگی هم مثل ادرار و مدفوع، چیز طبیعی بدن زن هاست و همونطور که لازم نیست آدم و عالم بفهمن که ما به دستشویی رفتیم، لازم نیست آدم و عالم بفهمند که ما قائده هستیم. بدونید که بکارت، (البته درصورتی که رابطه های دیگر هم انجام نشده باشد) عقب ماندگی نیست، پاکدامنی و حیاست. خواهر ها، بدونید که اسم دیگر رابطه قبل از ازدواج، رابطه نامشروع است. بدونید که حجاب اجباری اسارت نیست، عزت است. به جای اینکه هم دیگر رو به کشف حجاب تشویق کنیم، به با حجاب بودن تشویق کنیم. بیاید به جای فمنیست، مسلمان، یک مسلمان کامل باشیم. بیاید الگومان به جای فمنیسم، حضرت زهرا (ع) باشد.

اون تقلب سارا و نیکاس

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

برگام من تاحالا دعا ندیدم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

همسرت نمیدونه توقع داری ما بدونیم؟!😂😂😂

آخه بعضیها سر در میارن. همسرم یادش نمیاد 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بچه ای؟ دستت بچه گونست

نه بابا بچه.خودم بچه دارم