2777
2789
عنوان

خانوم های گل لطفا یه لحظه بیاین

59 بازدید | 0 پست

خواهرای گلم ،نی نی سایتی های عزیز 

عیدتون پیشاپیش مبارک باشه ان شاءالله سالی پر از شادی و سلامت خوشبختی داشته باشین و بساط این کرونا ان شاءالله از سرزمینمون و کل جهان برچیده بشه 🙏🌸

میدونم خیلی براتون سخته و خیلی تو خونه ها و قرنطینه خسته شدین تو خونه هاتون و روحیتون بهم ریخته ولی لطفا لطفا لطفا سفر نرید این فقط شرایط رو برای شهر هایی که شما مقصدش هستین بدتر میکنه و برای مردم اون ناحیه زندگی رو سخت میکنه 

لطفا به بقیه و زندگیشون احترام بگذاریم از سفرهاتون اجتناب کنین عاجزانه ازتوت خواهش میکنم

لطفا اگه با همه این تفاسیر اگه سفر رفتین لطفا سعی کنین که همه پروتکل هارو رعایت کنین که جون خودتون و عزیزانتون و مردم بلا به دور تو خطر نیوفته و لطفا نیاین اینجا تاپیک نزنین که میخوام فلان جا برم سفر یا تو مسیر سفر فلان شهرم چون بقیه ممکنه هوایی شن  و دلش بخواد و اکه مردد برای سفر رفتنن سفرشو قطعی کنن چکن بقیم میرن یا فکر کنن فقط خودشونن که دارن رعایت میکنن وشرایط قرنطینه رو رعایت میکنن و حس بدی بگیرین 

خیلی ممنون ازتون که رعایت میکنن و

امیدوارم سال خوب و پرکتی داشته باشین به حق بانو فاطمه زهرا😊❤🌸  

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤