2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد فحشایی که به من دادی هم شاهد دارم خواستی بگم بیاد ،در ضمن اون ایمیلی که ادعا می کنی من بهت زدمرو لطفا به مریم عمه ی پینار فروارد کن تا معلوم بشه اگه واقعا درست می گی شاید من زدم خودم خبر ندارم
چی بووووووووووووووووووووووووووود
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم

قطره ی باران

خانم نیکا دیگه بحث هر چی که بوده بهتره تموم بشه ...من داشتم اون تاپیکو میخوندم که ترکید ...مهم نیت شما برای جلوگیری از این تاپیک های فالگیری و رمالی بود که اون خانم هم خودش گفت که پشیمونه
Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .