2777
2789
عنوان

نميدونم حق با خواهرمه يا مادرم

743 بازدید | 30 پست

همونطور كه قبلا گفتم من شش ماهيه نامزد كردم و ما رسم داريم بعد نامزدي خواهر برادراي ما بايد دعوت كنن برايي آشنايي بيشتر! 

مسئله اينه كه خواهرم كه پولدارم هستن و گرچه خودم توقعي ندارم ازش ولي مامانم اينا ميگن خواهرت بايد دعوتت ميكرد چون خواهر نامزدم دعوتمون كرد با همه ! بعدش يكبار تولد خواهرزاده ي من و اتفاقا همون روز نامزدم قرار بود بياد خونه ما واسه همون من نرفتم چون نامزدمو دعوت نكرده بود و براي نامزدم گفتم كه خانوادم مهموني يكي از آشناها هستن ولي اتفاقا خواهر شوهرم ميفهميد كه اين تاريخ تولد خواهرزادم بوده و براي برادرش گفته چون تورو دعوت نكردن نامزدت نرفته تولد و مهموني دركار نبود كه من گفتم نه تولدي نبود و مهموني بود! 

خواهرم ميگه من منتظرم كرونا پايين بياد بعدش دعوت كنم و مامانم ميگه كرونا پايين نمياد به اين زوديا وقتي شش ماهه پايين نيومده پس شايد شش ماه ديگم طول بكشه بعد يك سال مهموني بي معنيه و خواهرت بايد تورو جلو خانواده نامزدت شرمنده نكنه! بنظر شما حق با كيه چون هم مامانم هم خواهرم كامنتا تونو ميخونن! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با مادرته

خواهر عزیز اگه میخونی شما چطور واسه بچت تولد گرفتی بفکر کرونا نبودی 

پاگشای خواهرت کرونا رو در نظر میگیری؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

خواهرت واسه بچه اش تولد و مهمونی میگیره کرونا نیست واسه دعوت شما و نامزدت و... کرونا رو بهانه میکنه؟ 

خواهرشوهرت گفتی دعوتتون کرده با همه یعنی خواهرتم گفته بوده؟ 

اگر اینطور باشه کار خواهرت خیلی زشته و من بودم خیلی باهاش سنگین میشدم. 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔