نظرتون راجب به دوران بارداری چیه من یکسالی اقدام بودم دکترم خیلی رفتم و نتیجه ندیدم تو یه جلسه پیش ایشون باردار شدم و الان برای دوران بارداری دودلم که پیششون برم یا نه لطفا تجربه و نظرتونو بگین مهمه برام
جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیمارستانی که زایمان میکنن هم مهمه برام صدوقی عسگریه و زهرای مرضیه این سه تا بیمارستان دکتری نمیشناس ...
من ایشونو دیدم ولی پیششون نرفتم دوستم رفته بود،خودم پیش دکتر اسلامیان میرفتم ۵ ماه پیش زایمان کردم تو صدوقی خییلی از ایشون راضی بودم کادر درمان هم خیلی خوب بودن برام
من بچه اولم دکتر اسلامیان بودم، دومی دکتر جعفری.. تفاوت از زمین تا آسمان بود 😒
یعنی بد بود؟
نمیدونم والا منکه اتاق گرفته بودم ایشون با یه ماما کلا بالاسرم بودن ،دکتر از ساعت ۹ تا ۱۱ که زایمان کردم پیشم بود معاینه و ماساژ شکمو ... اینا برام انجام داد منکه راضی بودم خدا خیرش بده