2777
2789

نظرتون راجب به دوران بارداری چیه من یکسالی اقدام بودم دکترم خیلی رفتم و نتیجه ندیدم تو یه جلسه پیش ایشون باردار شدم و الان برای دوران بارداری دودلم که پیششون برم یا نه لطفا تجربه و نظرتونو بگین مهمه برام

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستانی که زایمان میکنن هم مهمه برام صدوقی عسگریه و زهرای مرضیه این سه تا بیمارستان دکتری نمیشناسین؟

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
بیمارستانی که زایمان میکنن هم مهمه برام صدوقی عسگریه و زهرای مرضیه این سه تا بیمارستان دکتری نمیشناس ...

من ایشونو دیدم ولی پیششون نرفتم دوستم رفته بود،خودم پیش دکتر اسلامیان میرفتم ۵ ماه پیش زایمان کردم تو صدوقی خییلی از ایشون راضی بودم کادر درمان هم خیلی خوب بودن برام

من اسمشون رو شنیدم میگن دکتر خوبیه ولی خودم نرفتم پیششون

اگر صدوقی بخوای بری دکتر جعفری عالیه. هم مراقبت هاش، هم زایمان طبیعی و سزارین درجه یک 👍

اگر زهرای مرضیه بری بیمارستان‌ خیلی خوبیه و دکتر یگانه هم در حد دکتر جعفری هستن 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

من ایشونو دیدم ولی پیششون نرفتم دوستم رفته بود،خودم پیش دکتر اسلامیان میرفتم ۵ ماه پیش زایمان کردم ت ...

من بچه اولم دکتر اسلامیان بودم، دومی دکتر جعفری.. تفاوت از زمین تا آسمان بود 😒

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

من بچه اولم دکتر اسلامیان بودم، دومی دکتر جعفری.. تفاوت از زمین تا آسمان بود 😒

یعنی بد بود؟ 

نمیدونم والا منکه اتاق گرفته بودم ایشون با یه ماما کلا بالاسرم بودن ،دکتر از ساعت ۹ تا ۱۱ که زایمان کردم پیشم بود معاینه و ماساژ شکمو ... اینا برام انجام داد منکه راضی بودم خدا خیرش بده