2777
2789
عنوان

چجوری با دلتنگی کنار بیام؟

163 بازدید | 10 پست

دو ساله عاشق یه پسریم و با هم در ارتباط هستیم 

اون اوایل که با هم اشنا شدیم تو یه شهر بودیم ولی الان یک ساله بخاطر یه شرایطی نمیتونه پیش من باشه 

بعضی وقتا اصلا کشش ندارم حوصله هیچی رو ندارم 

درک میکنم شرایطو میفهمم نمیشه کاریش کرد خودشم ناراحته ولی واقعا دیگه حالم خوب نیست 

گریه میکنم یا ناراحت میشمم میگه گریه که میکنی ناراحتیتو میبینم برا منم سخت تر میگذره ...

قصدتون ازدواجه؟؟

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خانواده ها در جریانن

پس تحمل کن گلم

قشنگی عشق ب دلتنگیشه❣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اخه زمان کمی نیست که تا اینجا یک سال میشه ندیدمش 😞 و با این شرایطیم که داریم فکر کنم تا یکی دو سال ...

درست میشه عزیزم

باهم تصویری صحبت کنید 

ان شاءالله بزودی درست میشه

اره من با داداشم که سوئد همینطور حزف میزنیم دلتنیگمون برطرف میشه 

داداش با عشق آدم خیلی فرق میکنه 

واقعا من شده داداشم که خونشون طبقه بالای خودمونه سه ماهم شده ندیدم برام سخت نبوده