2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

49 بازدید | 6 پست

تهوع خیلی کمی دارم در حد عوق(ببخشید).خیلی میلم به غذاها کم نشده.وزنم همینجوری بی رویه داره بالا میره.زیر شکمم سمت راست هر از گاهی تیر میکشه.سینه هامم حساس شدن و‌کمی درد  میکنن.الان۹ هفته ام.عاشق سالاد شیرازی هم شدم عجیبببب.بنظرتون چیه جنسیت نی نی م؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۹ هفته و دو روزم

تهوعم خیلی کمه اونم وقتی گشنم میشه اوایل اشتهام افتضاح زیاد بود الان مث قبل بارداری عادی شدم

همه چی میخورم جز کباب و گوشت قرمز ک متنفر شدم از بوشون

و بوی پیاز داغ و خیار

وزنت بخاطر نفخ نیست ؟ منم تا قبل این هفته فکر میکردم خیلی وزنم رفته بالا با این که حس سبکی و سرحالی دارم ولی شکمم بزرگ میشد

چند روزه ناشتا ی لیوان ابجوش میخورم شکمم رفت تو و یبوستمم برطرف شد خوبم الان

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
منم ۹ هفته و دو روزمتهوعم خیلی کمه اونم وقتی گشنم میشه اوایل اشتهام افتضاح زیاد بود الان مث قبل بارد ...

عه افرین دقیقا خیلیییی نفخ دارم...جدی خوبه ابجوش خوبه؟ از فردا امتحانش کنم

عه افرین دقیقا خیلیییی نفخ دارم...جدی خوبه ابجوش خوبه؟ از فردا امتحانش کنم

اره عالیه،من نفخ و یبوستم شدییید بود

بخاطر مصرف لبنیات و انار و ترشی ک نفاخن

الان صبحا ناشتا ک میخورم شکمم مث قبل بارداریم کوچیک شده والا

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست