یه ساعت ست گرفتیم با نامزدم تو اولین مغازه خریدیم جفتش ۱۰ میلیون شد رفتیم همینجوری یه مغازه دیگه دیدیم اون میگه ۸۵۰۰😑 هرکاری هم کردم نامزدم راضی نشد پسش بدیم خیلی حرصی شدم از اون ماجرا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رفتم پیش یه دعا نویس ۱۰۰ تومن پول گرفت اومدم خونه همه دعاشو آتیش زدم
مادرشوهرم ۳ میلیون پول داد واسه دعا نوشتن اصلا هم جواب نداد
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
پارسال شمال با خواهرم اینا رفتیم رستوران پول غذا رو دوبرابر ازمون گرفتن چون آخرشب رسیدیم و گشنمون بود غریبم گیرآورده بودن😄 غذاشم افتضاح بود.....خالای صورتمو برداشتم با ۱میلیون ازاون موقعه پوستموصاف ندیدم همش جوشه
من میتونم فقط باید یه کمی اراده کنم همین .خدایااااا کمکم کن این سری بشه .💋💋💋💋💋💋💋کاربرجدید نیستم سال ۹۸عضوشدمبه لطف نی نی یار ترکیدم .نی نی یار جونم عاشقتم بیخیال من شووووووو😘😘😘😘