2777
2789
عنوان

کمک

49 بازدید | 13 پست

نمیدونم چراابااین  ک دومین ماه اقدامم بود وبازم باردارنشدم چون فردا بایدپریود شم اماحس میکنم باردارنمیشم😔😔😔😔پریودیام منظمه و ازمایش قبل بارداری هم دادم سنومنو پاپ اسمیر ازمایش کامل اما نمیدونین چقد ناامید شدم اخه میگن اگ اول ماه نشن ینی مشکله😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا جدی میگی اجی؟

بخدا.بدنت ایرادی نداره.من دوستم بچه اولشو بعداز یکسالو خورده ای باردار شد.دومی رو با اولین اقدام ناخاسته.سومی رو با سه ماه.بلاخره بعداز مدتی جلوگیری بدنت مقاومت نشون میده و اسپرم همسرتم حتما ضعیفه.ببین ی شب درمیون ک داشته باشین قوی میشید دوتایی

بخدا.بدنت ایرادی نداره.من دوستم بچه اولشو بعداز یکسالو خورده ای باردار شد.دومی رو با اولین اقدام ناخ ...

اره اون ماه یسب درمیون بوداما این جاه لج کردم و شاید کلا نواین ماه ۴ باررابطه داشتیم مرسی ک دلم گرمم میکنی اجی

اره اون ماه یسب درمیون بوداما این جاه لج کردم و شاید کلا نواین ماه ۴ باررابطه داشتیم مرسی ک دلم گرمم ...

ببین طبق برنامه از شب دهم یا دوازده پری شروع کنید ی شب درمیون.بعداز عملیاتم پاتو بده بالا زیر باسنت بالش بزار.بلند نشو.گرمی زیاد بخورین.شکمو کمرتو با روغن سیاه دونه چرب کن.انشالله میگیره اما عجله نکنین استرس بدترین چیزه.خبر خوب بدی انشالله

ببین طبق برنامه از شب دهم یا دوازده پری شروع کنید ی شب درمیون.بعداز عملیاتم پاتو بده بالا زیر باسنت ...

اخه بدبختی بدم میادا حس میکنم نجسم بایددرجابرم حمام

واقعا؟اجی الان پس دکترنمیرم پریودای من منظمه و کیستم ندارم

نرو برا چی باید بری دکتر اصلا نگران نباش هر دکتریم بری بهت میگن باید یه سال تا یه سال و نیم از اقدامت بگذره اگه بچه ات نشد اونموقع بری ببینی مشکل چیه

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊