آقا اینهمسر ما یه شوهر عمه داره که درواقعمیشه همسر دوم عمش.اینآقا آخونده و همشهریه ماست(منوشوهرمهمشهری نیستیم)پدر من ایشونرو کاملا میشناسه.مسئله اینه خانواده ی همسر منبه شدت اینآقا رو قبول دارن روحساب لباسشوجایگاهش.اما ما ینیخانواده ی خودم متوجه شدیماینآقاهمسر صیغه ایدارهتو شهرمون و کلا آدم خوشنامینیست. چند مورد هم شندیدم که پول سودی داده دست مردم... چیکار کنم شوهرم متوجه بشهاینطوربمکه فکر میکنهشوهرعمشپاکومطهر نیس آخههرکاری میخوانبکنناولبااین شوهر عمه مشورتمیکنن انقد جاشو واکرده تو خانوادههمسرم همه روش قسممیخورن.دلمنمیخواد فکر کنناول کاری اومدندوبهمزنی کنم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
وقتی خدا عیبشو پوشونده و ابروشو حفظ کرده شما چکاره ای ک میخوای ابروی یه ادمو ببری.هروقت خدا خودش صلاح بدونه دستش رو میشه
اسیبی هم ک به شما نزده پس واقعا حق نداری حرفی بزنی
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر