2777
2789

سلام به مامانی های آینده..

من 11 ماهه ازدواج کردم و از اول در اقدام بودم. بعد از سه ماه عدم موفقیت رفتم دکتر و آزمایش. فهمیدم کم کاری تیروئید دارم. 9 و نیم. رفتم پیش دکتر غدد و با روزی نصف قرص بعد از سه ماه 3و نیم شد . دکتر از اول هم گفته بود در اقدام باش موردی نیست. اما 6 ماه بعد که دوباره آز دادم رسید به 8 و نیم. دلیلش رو نمیدونم. دکترم بعد از تعطیلات عید میاد.تو سایت ها خوندم شاید دلیل باردار نشدنم همین هست چون هیچکدوم مشکل دیگه ای در ازمایشات نداشتیم. اما سنم بالاست و 39 ساله. دیر ازدواج کردم. کسایی که تجربه دارید بیایید و جواب سوالم رو بدید لطفا

آیا با تیروئید 9 بارداری غیرممکن هست؟ یعنی علت 11 ماه انتظارم همینه ،؟؟؟؟ دیگه خسته شدم از بس دکتر عوض کردم 😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پنج ساله تروئید کم کارم..تحت نظرم و با قرص کنترل میشه..درسته کل سیستم بدنو بهم میریزه از جمله تخمک گذاری و پریود و...ولی با کنترلش من باردار شدم..پسرم چهارسالشه وتو فکر دومی هستم🙂😊

التماس دعا🙏
اولین بار که باردار شدید تیروئید چند بود؟ میخوام بدونم با 8 ونیم میشه یا باید زیر 3 بیاد؟؟

ببین عزیزم من آز های قبل بارداری دادم و اونموقع متوجه شدم ک تروئیدم کم کاره رفته بود رو۱۰..ولی کنترلش کردم اومد پایین و باردار شدم.پس برو دکتر کنترلش کنه بیاد پایین..دکتر من ۳ رو هم برام زیاد میدونست رو ۲ یا ۱ نگه داشت.نگران نباش انشاا.. باردار میشی با کنترلش

التماس دعا🙏