2777
2789

سلام بچه‌ها

خیلی ناراحتم 🥺

۱۳ اسفند آی یو آی کردم و از دیروز که کارگر آورده بودم برا خونه تکونی و یه مقدار خودمم فعالیت داشتم به لکه بینی افتادم، یکبار هم بعد از آی یو آی موفق به لکه بینی و خونریزی زیاد افتادم و متاسفانه سقط شد، یعنی اینسری هم گند زدم؟! 😭😭

چیکار کنم وقتی حتی نمیدونم ایندفعه که آی یو آیم موفق بوده یا نه، چه سردرگمی مزخرفی! 😖

گاه آنچه مصیبتی بزرگ به نظر میرسد به عظیم ترین خیر و صلاح زندگیمان بدل میشود.
-Louise Hay-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت کن انشاالله که چیزی نمیشه 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
استراحت کن انشاالله که چیزی نمیشه 

خیلی میترسم دوباره اون روزا رو تجربه کنم، از طرفی هم الان موعد پریودمه اگه خونریزی بشه یعنی آی یو آیم اینسری موفق نبوده و اونهمه علایم بارداری که داشتم این ۱۱ روز هییییچ 😣

-Louise Hay-
شیاف نداده دکتر؟ استراحت کن عزیزم...جایی که رفتی واسه تعیین جنسیت هم آی یو آی انجام میدن؟

چرا هر شب میذارم، اینسری نوارم لک قهوی‌ای شد،

نه عزیزم تعیین جنسیت نمیکنن اینجا

-Louise Hay-
اها من دوماه اقدامم😔هنوز نسدم قبلش همچیم خوب بود همچی همچی

منم پارسال مثل تو میگفتم همه آزمایشا رو دادم هم خودم نرمالم هم شوهرم بعد دیدم باردار نمیشم باز 😐 بعدتر فهمیدم تنبلی تخمدان خفیف دارم و بعد هم بعد از ماه‌ها اقدام طبیعی با قرص و آمپول آزادسازی تخمک دکترم رفت سراغ روش آی یو آی...

-Louise Hay-
خونه تکونی رو باید بیخیال میشدی چون سلامتی خودتون و بچه واجبتره

خودم نکردم کارگر انجام داد من فقط آشپزخونه رو بخاطر وسواسیم خودم پاک کردم فشار اومد انگار 😣

-Louise Hay-
خیلی میترسم دوباره اون روزا رو تجربه کنم، از طرفی هم الان موعد پریودمه اگه خونریزی بشه یعنی آی ...

سری قبل کار سنگین کردی؟ به چیزای خوب فکر کن،احتمالا لکه بینیت برای لانه گزینیه نگران نباش

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

من یه بار ای یو ای کردم دو ساعت بعد اومدم خونه جارو برقی کشیدم😳 اخه دکترا گفتن کار کنی عب نداره.البته نگرفت