2777
2789
.
یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
سلام و وقت بخیر خوبین؟ من خودم دوران مجردی با اینکه خانواده خیلی موافق نبودند ولی بیرون شهر و شمال هم میرفتم ولی مهم این بود که خانواده دوستام رو میشناختند و خودم هم شاید هنوز اونقدر جوون نبودم... برای اینکه این مشکل حل بشه شاید این راه جالب باشه، هم کمک میکنه به اینکه دوستای جدید اهل ورزش و گردش پیدا کنه و هم اجتماعی تر بشه... الان گروههای زیادی هستند که برای گردشگری و کوهنوردی ثبت نام میکنند، مخصوصا هیات کوهنوردی هم این دوره ها رو برای مبتدی و حرفه ای ها داره... بریت ثبت نامش کنین و شروع کنه به جاهای مختلف، به نظر من علاقمند میشه و دوستای جدید پیدا میکنه که همه اهل ورزش هستند و حتی خیلی چیزای جدید یاد میگیره... حتی گروههایی هم هستند که مختلط با خانواده یا دختر پسر هم میبرن... فکر کنم علاقمند بشه و دست از دوستای ناباب هم برداره، چون توی این سن یکم نیاز داره که بزنه بیرون و تنها باشه... البته شاید خرید کفش کوهنوردی و یکم وسایل اولیه شاید هزینه ای براتون داشته باشه. امیدوارم موفق باشین
طوری زندگی کن که خدا لایکت کنه نه بنده خدا!!!!
.
یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذر میخام که دیر جواب میدم اینترنتم مشکل داره... بله... اولش مخالفت میکردن ولی خب من زمانی که برای این کار اقدام میکردم دوره دانشگاهم داشت تموم میشد... البته من دوران دبیرستان هم میرفتم جایی ولی خب همیشه با گروه و از طرف موسسات بود، و نه با دوستان با دوستان در حد خونه همدیگه شاید شب بمونیم بود..بیشتر از این نبود... معلومه که توی این سن همینطوری میشن...اقتضای سنشه..اولا که خودتون یه مشاروه برین یا کتاب بخونین... و توی یه زمانی همینطور که میگین هر چی میگین شاید قبول نداشته باشه... چون الان میخاد ببزرگ بودنش رو ثابت کنه و شما تا تونسته محدودش کردین... تازه میخاد شروع کنه به عاقل شدن و فهمیده عمل کردن، بعضی ها از تجربه دیگران استفاده میکنند و بعضی ها متاسفانه میخان باز تجربه کنند و شاید خیلی سنگین باشه نتیجش... با یک مشاور صحبت کنینو راه حل بهتری پیدا کنین براش... الان اگر نگران هستین و دوستاش ناباب هستند هر چه سریعتر عمل کنید و هزینه کنید شاید بعدا افسوس نمیخورین...
طوری زندگی کن که خدا لایکت کنه نه بنده خدا!!!!