2777
2789
عنوان

خانواده شوهراتون چطورین؟

132 بازدید | 18 پست

من ک خودم مجردم

ولی خیلی از تاپیک ها بد خانواده شوهر رو گفتن چرا؟

من ک مادرم با خانواده بابام خیلی هم خوبن مشکلی ندارن اصلا

با این تاپیک هاتون من میترسم ازدواج کنم 

وویییی😐😐😐

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

عالین😍😍

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبن خدا رو شکر

با اینکه پرجمعیتن. بهرحال همه ادما عین هم نیستن، پس اینکه فلانی یه اخلاقی داره من خوشم نیاد یا من اخلاقی دارم که فلانی خوشش نیاد طبیعیه. ولی مشکل حادی پیش نمیاره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بد نیستن اصلا ولی خب خوبی هم ندارن😁

ولی خب ب نظرم قطعا هرخانواده ای اخلاقایی دارن ک باب میل عروس یا داماد نیست حالا نه ک همش از قصد باشه

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

عزیزم اینجا میگن برای پربازدید شدن خانواده خودت و ببین نسبت به عروس خانواده شوهرم همینه دیگه

ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁

خونواده شوهر متشکل از چندین نفره نمیشه گفت همشون خوبن یا بدن مثلا خونواده شوهر من شامل پدر و مادرش و دو تا خواهرشوهر با خونواده هاشون و. 4 تا برادرشوهر با خونواده هاشون هستن , وقتی میگیم بد هستن همشونو نمیگیم مثلا خواهرشوهر بزرگه من عالیه خانمه اما کوچیکه همش سرش تو زندگی من بود تو همه چی نظر میداد و

و این بدش میکرد که البته تونستم جوری رفتار کنم که بکشه کنار , یا مثلا پدرشوهرم عشقه اما مادرشوهرم وقتی بد میشه که انتظار داره هرجا ما میریم اونم ببریم وگرنه بدی دیگه ای نداره , یا جاریام خوبن همشون من کلا سالی نهایت دو سه بار میبینمشون اونم با احترام حرف میزنیم تلفنی هم رابطه ای نداریم یا اینکه اینجوری نیستیم که همش خونه هم باشیم واسه همین حد و حدود حفظ میشه , تو برادراشم بقیه سرشون تو کار خودشونه فقطیکیش کلافمون کرده که همش دوس داره ازمون پول بگیره برا هرچیزی , حتی چندین ملیون پولمونو خورد یه لیوان آبم روش که برا همین همیشه ازش یکم دوری میکنیم , پس نمیشه جمع بست همه رو

خواهرشوهرا خيلي از داداششون ميترسن با منم كار ندارن يعني حق دخالت ندارن. مادرشوهر هم بعضي وقتا قصد دخالت داره ولي همونجا دقيقا همونجايي كه ميفهمه به اون ربطي نداره ساكت ميشه

شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️

خاهرشوهرام که خیلی خیلی منووشوهرمودوست دارن... دوتاازبرادرشوهرام وجاریام چشم دیدن ماروندارن ولی یکیشون عالیه.. پدرشوهرم ومادرشوهرمم عالین... ولی من خودم کلا ادمیم که ازحرف یاکارکسی ناراحت نمیشم اصلابه روی خودم نمیارم خیلی خیلی خونسردم درحدحرص درار

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖