2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باردار نیسی خودت غذا درست میکنی؟؟؟

بارداره دور از جون فلج نیست که این چه سوالیه سوسول بازبا😐😂

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

تنهای غذایی که راحته حبوبات هست. بریز تو قابلمه اب بریز زیرشو کم کن برو.

من امروز بی حوصله بودم دال گذاشتم. راحته راحت

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
چون ادم بابد استراحت‌کنه

این اصلا دلیل درست و منطقی ای نیس مگه اینکه استراحت مطلق باشی،اتفاقا زن باردار باید کار کنه تا بتونه زایمان راحت تری داشته باشه، اگه از اول بارداری فقط استراحت کنه روز زایمان بیچاره میشه، من اون اوایل ک ویار داشتم ناهار میرفتم خونه مامانم واسه فردامم غذا میگرفتم شامم شوهرم خودش واسه خودش و دخترم درست میکرد ولی بعدش ک حالم خوب شد فقط خونمونم و خودم غذا درست میکنم

بارداره دور از جون فلج نیست که این چه سوالیه سوسول بازبا😐😂

ولی بهتره بابا‌.بشین بخوروبخواب😂😂چیه حداقل ۹ماه‌استراحت‌کنیم.من‌که هنوزمجردم ولی باردارکه شدم  میخوام هیچ کارنکنم😂والامادرماکه همیشه به بقیه خوبی کرد موقع حاملگیش کلی مادربزگرم...ازش‌کارمیکشیدن کلی اذیت شد...اخرشم هیچ کس براش ارزش قائل نشد.ولی برعکس‌ عمه هام‌همه قدرخودشونودوستن هیچ وقت دست به سیاه وسفیدنزدن شوهرشون میذارتشون اوناروبالای سرشون😕والاهرچی ببشترنازکنی خودتودست وبالابگیری وکاری نکنی انگارببشتر مهم میشی برای بقیه

ما اب غوره داریم😂برنجی.اون ابغوره نیستا.یه نوع غذای شمالیه.باترش واش درست میشه.خیلی دوست دارم

ما که نفهمیدیم چیشد نوشجانت😅

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
این اصلا دلیل درست و منطقی ای نیس مگه اینکه استراحت مطلق باشی،اتفاقا زن باردار باید کار کنه تا بتونه ...

اره شنیدم.من خالم‌تااخرین لحطه زایمانش میرفت سرکاروکلی کارخونه میکرد خیلی زایمان راحتی داشت برعکس دخترخالم وقتی حامله بود مامیرفتیم کنارش میگفتن وایی نزدیک سحرنشبدا سحرحاملست.استراحت مطلقم نبود تازه.یا کلا همش نشسته بود .موقع زایمان  مریض شد اصلاحالش خیلی خراب شده بودبیچاره!

ولی بهتره بابا‌.بشین بخوروبخواب😂😂چیه حداقل ۹ماه‌استراحت‌کنیم.من‌که هنوزمجردم ولی باردارکه شدم &nbs ...

ازاین زاویه بهش نگاه نکرده بودم منم میخوام سوسولی بشم قر و اطفار بیام خونمم طبقه بالاس فقط واسه خواب میرم بالا اون موقع😂😂😂

ما که نفهمیدیم چیشد نوشجانت😅

😂😂نه‌میگم‌اسم‌غذایی که‌داریم‌ابغوره هست که یه غذای شمالیه البته هرجای شمال یه اسمی میگن برای این.سمت مابهش میگن‌ابغوره.مثلایه اسم‌دیگش آبکیه یه‌اسم‌دیگست بیاقاتوق یه‌اسم دیگش ترش واش خورشت.😂 اینوبا یه سبزی به اسم(ترش واش)درست‌میکنن.یعمی‌علف ترش😂.فهمیدی حالاعزیزم؟

اره شنیدم.من خالم‌تااخرین لحطه زایمانش میرفت سرکاروکلی کارخونه میکرد خیلی زایمان راحتی داشت برعکس دخ ...

ی ماما بهم گفت واسه اینکه زایمان راحت تری داشته باشی ماه آخر هر روز پیاده روی داشته باش نزدیکی بدون جلوگیری تا اونجایی ک میتونی داشته باش، پله بالا پایین برو تو خونه چهار دست و پا برو با دست لباس بشور، میگفت اینها کمک میکنه ک زایمان راحتی داشته باشی،من واسه بچه اولم فقط پیاده روی داشتم اما الان میخوام اینا رو هم انجام بدم تا شاید کمتر اذیت شم