2777
2789

هیشی دیگه شوهرم همش شیفته😷🥺حتا ناهار نمیتونیم بریم بیرون

عید دیدنی هم فقد خونه بابام و پدر شوهرم وسلام

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخام تا عید چاق بشم😐 و موهام حجیم

توی این چند روز😄

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
رفتن به روستا سکوت و خواب و لذت

یعنی روستا انقد آرامش داره 

چ جمله جالبی 

درضمن من حس خوبی دارم بهتون

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
یعنی روستا انقد آرامش داره  چ جمله جالبی  درضمن من حس خوبی دارم بهتون

ممنونم

بله انقده ارامش داره

همسرم کنار روستا یه خونه کوچیک ساختن

صبح با صدای نسیم و بارون و حیوان ها بیدار میشیم

شب با صدای شغال از دور میخوابیم

دغدغه های یک سال زحمت و کار دور میشه

فقط خدا کنه جاری ام با سه تا بچه امون بدن 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من وزنم کم نیست  نرماله ۵۵ کیلوام قدم ۱۶۳ ولی یجورایی باز لاغر نشون میده نمیدونم چرا واقعا ول ...

خوبی ک

نهمی؟

آرهه

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
ممنونم بله انقده ارامش داره همسرم کنار روستا یه خونه کوچیک ساختن صبح با صدای نسیم و بارون و حیوان ...

خدا کنه برن

بدی روستا اینکه کار زیاد داره خب

ما کار نداریم ساکنین کار دارند مادرهمسرم رو خدا عمر بده هم اشپزی میکنن برامون هم نظافت

پس حسابی خوش بگذره بهتون 😚😘😘