2777
2789
عنوان

مریضای روانی ک گزارش میزنن نیان..نیاز ب کمک دارم خدا ازتون نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 56 پست
بچه‌ها بگید چی شده

خودمونم نمیدونیم اصلا توضیح نمیده🙄

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
واسه اینکه الان ملتو علاف خودت کردی ۱۰۰نفر دارن میپرسن جریا چیه جواب نمیدی گزارش میزنن🙄🙄

ساکت شو ..شوخست گرفت...وای عصبانیم مشو از تاپیکن بیرون...حرفامو بخون بیا مسخره بازس در بیار..شاید یکی واقعا نیاز ب کمک داره ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی میگه طبقه بالای خونشونو به یه مرده فروختن که تو اینالیا به خیلی از دخترا تجاوز کرده توضیح زیاد ن ...

خب بره شکایت کنه همون سایتم نشون بده 

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
اسی میگه طبقه بالای خونشونو به یه مرده فروختن که تو اینالیا به خیلی از دخترا تجاوز کرده توضیح زیاد ن ...

مرسی گلم❤️

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بی تتربیتین چقدر یه عدتون... احمق میگم فروختیم چجوری از اینجا میتونم بندازمش بیرون..شعور نداری نیا ...

ااااااارام باش بي ادبي نكن 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
بی تتربیتین چقدر یه عدتون... احمق میگم فروختیم چجوری از اینجا میتونم بندازمش بیرون..شعور نداری نیا ...

تو مگه بايد بندازي

به بابات بگو جريانو خوب

زشته اين مدل حرف زدن خوب اينجا همه برا كمك هستن نه دعوا ومسخره بازي

👻

اخطار لغو کاربری            توهین نکنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

همه دارن مسخرت میکنن من بخاطره خودت گفتم اینجا مشکلت حل نمیشه

کاربر جدید نیستم/ تیکر رسیدن به آرزوم😍
ساکت شو ..شوخست گرفت...وای عصبانیم مشو از تاپیکن بیرون...حرفامو بخون بیا مسخره بازس در بیار..شاید یک ...

واه واه چخبرته خب اول تاپیک توضیح بده تا بتونیم کمکت کنیم تو ک نگفتی مشکل چیه ما هم علم غیب نداریم بجا دعوا توضیح بده درست همرم ک داری از تاپیک میندازی بیرون🙄

[QUOTE=181306194]خب بره شکایت کنه همون سایتم نشون بده [/QUOTE

اخه ايشون كه انقد واردن امار تجاوزاشو گرفته از ملت ميخواد  بگه كجا بره شكايت 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام